Projektimyynti

Urakoitsijat.

Rakennushankkeessa on monia näkökohtia, jotka on sovitettava yhteen, joten ymmärrämme hyvin, että tarvitset tarkkoja toimitusaikoja ja yksityiskohtaisia tarjouksia. Ymmärrämme sen hyvin, koska olemme toimittaneet keittiöratkaisuja urakoitsijoille vuodesta 1983. Lue lisää ja katso, miten voimme auttaa sinua hankkeessasi.

Urakoitsijoiden usein esittämät kysymykset.

Työskentelemme monien urakoitsijoiden kanssa ja autamme heitä tarjoamaan asiakkaidensa toivomia tanskalaisia design-keittiöitä, -kylpyhuoneita ja -vaatekaappeja. Aina ajoissa ja hyvään hintaan. Seuraavassa on joitakin kysymyksiä, joita he usein kysyvät meiltä. 

Asiantuntevaa ja kohdennettua neuvontaa.

Jotta saat parasta mahdollista opastusta, sinulla on oma yhteyshenkilösi myymälässä, joka on lähellä projektiasi. Yhdessä keittiöasiantuntijan kanssa voit löytää ihanteellisen ratkaisun asiakkaillesi. 

Kilpailukykyiset hinnat.

Saat aina kilpailukykyiset hinnat keittiöratkaisuistamme. Ota yhteyttä projektisi lähellä olevaan Kvik-myymälään saadaksesi tarjouksen täsmällisten eritelmien mukaan.

Joustavuus.

Tiukka vai väljä aikataulu? Ei hätää, voimme huolehtia kaikesta ja tietenkin takaamme laadun. Tarpeistasi riippuen voimme hoitaa mittaukset, purkaa vanhan keittiön (jos sellainen on) ja asentaa uuden.

Luotettavat toimitukset.

Läheisessä Kvik-myymälässäsi on aina tuotteita varastossa, ja lisää toimitetaan viikoittain, joten pystymme toimittamaan tuotteita myös tiukan aikataulun puitteissa.

Räätälöidyt ratkaisut.

Kaikissa myymälöissämme on oma työpaja, joka voi räätälöidä tilauksesi helposti ja nopeasti.

Kvik tarjoaa meille ja asiakkaillemme aina loistavia ratkaisuja.

-- Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Näe vilaus tuotteistamme.

Näe kauniit tuotteemme! Ne ovat juuri sitä, mistä asiakkaasi unelmoivat. Anna meidän auttaa sinua antamaan heille unelmiensa keittiö, kylpyhuone ja vaatekaappi.

Tutustu meihin paremmin.

— Lisää meistä.

Lue lisää historiastamme, arvoistamme ja hanki faktoja yrityksestämme. Olemme olleet mukana vuodesta 1983, emmekä ole menossa minnekään.

— Projektimyynti.

Lue lisää Projektimyynnistä.