Projektimyyti

Kirvesmiehet ja rakentajat.

Etsitkö kumppania, jolla on vuosien kokemus keittiöiden toimittamisesta yksittäisiin tai pienempiin hankkeisiin? Sellaista, joka varmistaa toimitusten saapumisen ajoissa? Kirvesmiehet ja rakentajat ovat tilanneet meiltä laadukkaita keittiöitä asiakkailleen jo vuodesta 1983 lähtien.

Lue lisää siitä, miten voimme auttaa sinua löytämään ratkaisun, joka varmistaa tyytyväiset asiakkaat joka kerta.

Helppo asennus -- yksityiskohtaiset ohjeet.

Keittiöidemme avulla saat ratkaisun, joka on helppo ja nopea asentaa - ja jossa lopputulos puhuu puolestaan. Jotta asennus olisi entistäkin helpompaa, ohjeet ovat saatavilla verkossa. Jos olet visuaalisempi, voit katsoa puhelimellasi lyhyet video-oppaamme, jos olet epävarma keittiön asentamisessa.

Löydät asennusohjeet PDF-tiedostoina täältä

Kuinka paljon keittiömme maksavat?

Hinnat vaihtelevat malleittain, ja työtason ja eri elementtien valinnat vaikuttavat lopulliseen hintaan. Ota yhteyttä, niin henkilökohtainen B2B-keittiöasiantuntijasi esittelee sinulle kaikki vaihtoehdot, jotta voit yllättää asiakkaasi sillä, kuinka paljon upeaa tanskalaista muotoilua he voivat saada siihen hintaan.

Kvik toimittaa aina laatua oikeaan aikaan.
Jørn Petter Tangen
Familiehus AS

Näe vilaus tuotteistamme.

Näe kauniit tuotteemme! Ne ovat juuri sitä, mistä asiakkaasi unelmoivat. Anna meidän auttaa sinua antamaan heille unelmiensa keittiö, kylpyhuone ja vaatekaappi.

Tutustu meihin paremmin.

— Lisää meistä.

Lue lisää historiastamme, arvoistamme ja hanki faktoja yrityksestämme. Olemme olleet mukana vuodesta 1983, emmekä ole menossa minnekään.

— Projektimyyti.

Lue lisää Projektimyyti