Hyödynnä pienen kylpyhuoneesi tila mahdollisimman hyvin.

Voi olla vaikeaa sisustaa pientä kylpyhuonetta niin, että sinulla on tilaa kaikelle tarvitsemallesi ja silti persoonallisia yksityiskohtia. Oikeilla kylpyhuonekalusteilla voit kuitenkin ottaa kaiken irti pienestä tilasta. Eikä sen tarvitse maksaa omaisuuksia.

Hyödynnä käytettävissäsi oleva tila.

Mitä pienempi kylpyhuone on, sitä luovempi sinun on oltava, jotta löydät tilaa välttämättömille tavaroille. Suosittelemme kompakteja, seinään kiinnitettäviä kylpyhuonekalusteita, joissa on sisäänrakennettu allas ja puhtaat, valkoiset pinnat, jotka on helppo pitää puhtaina. Näin hyödynnät optimaalisesti altaan alla olevan "hukkatilan".

Jos voit, valitse hieman leveämpi kylpyhuonekaappi, jossa on säilytystilaa altaan vieressä. Näin sinulla on luonnollinen paikka käsisaippualle ja hammasharjoille ja ehkä jopa yhdelle niistä kasveista, jotka tuntuivat lisääntyneen parin viime vuoden aikana.

— Vinkki 1 -- laatikot ja kaapit.

Jaa laatikot ja kaapit kauniilla ja toiminnallisilla lisäosilla, jotta tilaa voidaan hyödyntää täysimääräisesti.

— Vinkki 2 -- tarvikkeet.

Korosta tyyliäsi kauniilla koreilla ja purkeilla, joita voit käyttää myös välttämättömille tarvikkeille, kuten vanupuikoille, saippualle, hammasharjoille tai vessapaperille.

— Vinkki 3 -- pidä se yksinkertaisena.

Pidä pieni kylpyhuone yksinkertaisena, äläkä tuo sinne liikaa tilaa vieviä esineitä, jotka saavat sen näyttämään ahtaalta.

Värit luovat tilan tuntua.

Voit tehdä paljon koristelemalla pienen kylpyhuoneen vaaleilla väreillä. Se avaa tiloja ja antaa valoisan ja tilavan ilmeen. Kirkas, puhdas valkoinen on itsestäänselvyys, mutta voit myös maalata seinät muulla vaalealla tai luonnollisella sävyllä, jolloin saat valosta kaiken irti ja tilasta tulee tilavampi. 

Kerro, kerro kuvastin.

Mikään ei huijaa silmää niin paljon kuin peilit, kun tarkoituksena on saada huone näyttämään suuremmalta. Ripusta pesualtaan yläpuolelle suuri peili - mieluiten seinästä seinään, jos mahdollista - ja huomaat eron heti. Sen lisäksi, että suuri peili saa huoneen näyttämään suuremmalta, sillä on myös se etu, että useampi ihminen voi käyttää sitä samanaikaisesti.

Valitsemallasi peilillä voit myös antaa kylpyhuoneellesi persoonallisen ilmeen. Pitäisikö peilin olla neliön muotoinen vai pyöreä? Pienillä koristeilla? Kehystetty vai täysin minimalistinen? Voit myös valita älykkään peilikaapin, joka tarjoaa ylimääräistä säilytystilaa pienessä kylpyhuoneessa - hammasharjalle, lääkkeille ja muille pienille tarvikkeille.

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.