Kylpyhuoneen puhdistus -- hyviä neuvoja.

Unelmoitko uudesta kylpyhuoneesta? Se, miten aiot puhdistaa sen, ei ehkä ole päällimmäisenä mielessäsi, mutta se on harkitsemisen arvoinen asia. Kylpyhuonekalusteilla, altaalla ja valitsemillasi pinnoilla voi olla suuri vaikutus viikoittaiseen siivoukseen. Jos siivoaminen ei ole lempipuuhasi, voit valita kylpyhuoneen sisustuksen, joka tekee päivittäisestä siivoamisesta helppoa ja säästää sinulta paljon vaivaa.

Ajattele siivousta, kun sisustat uutta kylpyhuonetta.

Kylpyhuonekalusteemme on valmistettu kestämään märkätilaympäristöä, ne on helppo puhdistaa ja ne pysyvät siisteinä ja toimivina monta vuotta. Voit jopa pidentää kylpyhuoneen kalusteiden kestävyyttä ja varmistaa, että kylpyhuoneesi pysyy puhtaana ja kiiltävänä vuodesta toiseen. Lue lisää, saat hyviä neuvoja kylpyhuoneen optimaaliseen puhdistukseen ja kunnossapitoon.

MANO white

2 076 €

Oikea puhdistus pidentää kylpyhuoneen käyttöikää.

Olipa kylpyhuoneesi sitten upouusi tai hieman vanhanaikainen, kun panostat kunnon puhdistukseen ja hoitoon, sillä on suuri merkitys sekä ulkoasun että kestävyyden kannalta. Sen ei tarvitse kestää kauan tai olla hankalaa. Hanki oikeat puhdistus- ja hoitotuotteet ja puhdista kylpyhuone säännöllisesti - suosittelemme vähintään kerran viikossa.

Näin pidät paikat siistinä.

MANO sera

1 550 €

Kaikki tarvitsemasi siivousaineet.

Olemme lanseeranneet hoito- ja huoltolaatikon, jotta sinun on helppo pitää allas puhtaana. Pakkaus sisältää hoitotuotteita päivittäiseen puhdistukseen, syväpuhdistukseen, kalkinpoistotuotteen ja tiivisteen, jota levitetään altaaseen syväpuhdistuksen jälkeen. Tiivistysaine muodostaa altaaseen näkymättömän suojakerroksen, joka tekee altaasta erityisen vastustuskykyisen vettä, kalkkia ja likaa vastaan. Pakkauksessa on myös yksityiskohtainen käyttöohje. Voit ostaa hoito- ja huoltolaatikon paikallisesta Kvik-liikkeestä.