Kylpyhuoneen puhdistus -- hyviä neuvoja.

Unelmoitko uudesta kylpyhuoneesta? Se, miten aiot puhdistaa sen, ei ehkä ole päällimmäisenä mielessäsi, mutta se on harkitsemisen arvoinen asia. Kylpyhuonekalusteilla, altaalla ja valitsemillasi pinnoilla voi olla suuri vaikutus viikoittaiseen siivoukseen. Jos siivoaminen ei ole lempipuuhasi, voit valita kylpyhuoneen sisustuksen, joka tekee päivittäisestä siivoamisesta helppoa ja säästää sinulta paljon vaivaa.

Ajattele siivousta, kun sisustat uutta kylpyhuonetta.

Kylpyhuonekalusteemme on valmistettu kestämään märkätilaympäristöä, ne on helppo puhdistaa ja ne pysyvät siisteinä ja toimivina monta vuotta. Voit jopa pidentää kylpyhuoneen kalusteiden kestävyyttä ja varmistaa, että kylpyhuoneesi pysyy puhtaana ja kiiltävänä vuodesta toiseen. Lue lisää, saat hyviä neuvoja kylpyhuoneen optimaaliseen puhdistukseen ja kunnossapitoon.

Oikea puhdistus pidentää kylpyhuoneen käyttöikää.

Olipa kylpyhuoneesi sitten upouusi tai hieman vanhanaikainen, kun panostat kunnon puhdistukseen ja hoitoon, sillä on suuri merkitys sekä ulkoasun että kestävyyden kannalta. Sen ei tarvitse kestää kauan tai olla hankalaa. Hanki oikeat puhdistus- ja hoitotuotteet ja puhdista kylpyhuone säännöllisesti - suosittelemme vähintään kerran viikossa.

Näin pidät paikat siistinä.

Kaikki tarvitsemasi siivousaineet.

Olemme lanseeranneet hoito- ja huoltolaatikon, jotta sinun on helppo pitää allas puhtaana. Pakkaus sisältää hoitotuotteita päivittäiseen puhdistukseen, syväpuhdistukseen, kalkinpoistotuotteen ja tiivisteen, jota levitetään altaaseen syväpuhdistuksen jälkeen. Tiivistysaine muodostaa altaaseen näkymättömän suojakerroksen, joka tekee altaasta erityisen vastustuskykyisen vettä, kalkkia ja likaa vastaan. Pakkauksessa on myös yksityiskohtainen käyttöohje. Voit ostaa hoito- ja huoltolaatikon paikallisesta Kvik-liikkeestä.

Altaan puhdistus.

Kuma Clean -pesuaineen avulla altaan ja työtason päivittäinen puhdistus sujuu nopeasti. Kuma Clean on kehitetty erityisesti KUMAn altaille ja työtasoille, ja se poistaa rasvan, lian ja saippuajäämät vaivattomasti. Käyttämällä pesuainetta säännöllisesti minimoit kalkkisaostumien muodostumisen, ja allas pysyy uudenveroisena monta vuotta.

Kuma Clean suihkutetaan suoraan altaalle ja huuhdellaan pois kostealla liinalla. 

Syväpuhdistus.

Kuma Superscrub on hankausvoide, joka on tarkoitettu poistamaan vaikeat tahrat tehokkaasti. Käytä sitä syväpuhdistukseen säännöllisin väliajoin ja vältä näin pysyvät kalkki- ja likakertymät. Levitä hieman Superscrubia kosteaan liinaan ja puhdista pinta. Vaikeiden tahrojen kohdalla voit antaa tuotteen vaikuttaa 5–10 minuuttia ennen pyyhkimistä.

Tiivistä allas ja työtaso Kuma Sealilla, joka hylkii likaa ja pitää pinnan puhtaana pitkään. Kuma Seal ruiskutetaan puhtaalle pinnalle ja levitetään ohueksi kerrokseksi kuivalla puuvillakankaalla. Pyyhi pinta puhtaalla, kostealla liinalla minuutin kuluttua. Kahden tunnin kuluttua pinta on suljettu ja käyttövalmis.

Poista vaikeat tahrat.

Käytä Kuma Limea, kun poistat erityisen sitkeitä kalkkisaostumia ja tahroja. Kuma Lime ruiskutetaan suoraan altaalle ja työtasolle. Anna sen vaikuttaa viisi minuuttia ja pyyhi sitten pois kostealla liinalla. Huomaa, että Kuma Limea ei saa käyttää Pearl- ja Terrazzo-materiaaleilla.

Viimeistele Kuma Sealilla, joka ruiskutetaan kuivalle, puhtaalle pinnalle ja levitetään ohueksi kerrokseksi kuivalla puuvillakankaalla. Odota minuutti ja pyyhi pinta puhtaalla, kostealla liinalla. Pinta on suljettu ja käyttövalmis kahden tunnin kuluttua.