Viisi vinkkiä kylpyhuoneesi sisustamiseen tanskalaisella muotoilulla

Tanskalaisen muotoilun tunnusmerkki on kauneuden ja toiminnallisuuden esteettinen yhdistelmä, olipa kyse sitten keittiöstä tai kylpyhuoneesta. Tässä on viisi tapaa, joilla voit sisustaa kylpyhuoneesi tanskalaisella muotoilulla - ja saada upeita tuloksia.

1. Minimalismilla saat kylpyhuoneesi näyttämään suuremmalta

Yksi kylpyhuoneen suurimmista ylellisyyksistä on vapaa tila - ja minimalistinen lähestymistapamme tanskalaiseen muotoiluun tarkoittaa vähemmän elementtejä ja enemmän vapaata tilaa. Seinäkaapit eivät tarvitse jalkoja, joten lattian ja seinän kauneus pääsee loistamaan ja korostumaan. Lisäksi niiden alta on helpompi siivota. Älykkäät kaapit, joissa on runsaasti säilytystilaa, voivat toimia hajuvesihyllyinä ja -kaappeina, ja integroitu pesuallas voi antaa sinulle vapaata hengitystilaa peilin edessä – joka aamu. Vapaa tila on kylpyhuoneen suurin ylellisyys.2. Pidä kaikki tarpeellinen järjestyksessä

Nykyisin kylpyhuoneet ovat usein täpötäynnä henkilökohtaisia brändättyjä tarvikkeita, vempaimia ja hoitotuotteita. Manon kaltaisen älykkään ratkaisun avulla, joka yhdistää toiminnot ja antaa sinun järjestää laatikoiden sisällön, saat kaiken sinne, missä sitä tarvitset: peilin eteen. Järjestyksessä ja selkeästi näkyvillä, jotta kasvovesi ei jää minkään voiteen taakse piiloon. Muista, että olet sen arvoinen.

3. Anna kylpyhuoneellesi "puhdas" tunnelma

Olet varmasti samaa mieltä siitä, että kylpyhuoneessa on oltava puhdas ilmapiiri. Vaikka on kiistatonta, että tunnelman saavuttaminen vaatii itse asiassa siivoamista, minimalismissa on myös järkeä. Tavaraa pursuavat kylpyhuoneet, joiden lattialla on tungosta, pysyvät kosteina.  Yksi tanskalaisen muotoilun tunnusmerkeistä on avoin tila elementtien ympärillä – lattialla, seinillä ja tavassa, miten liikut tilassa. Tämä helpottaa puhdistusta, antaa ilman virrata vapaasti ja tarjoaa sinulle valoisan, ilmavan sisätilan, joka pitää homeen aisoissa.

PRATO grey

1 249 €

4. Laajenna kylpyhuoneesi designvaihtoehtoja

Tuot lisäulottuvuutta henkilökohtaiseen sisustustyyliisi sovittamalla keittiön sisustuselementit yhteen eteisen tai kylpyhuoneen elementtien kanssa. Tanskalainen muotoilu, kuten Mano-kylpyhuonekaapit, ovat yhtä luontevia käyttää kuin keittiössä ja korostavat näin hyvinvointikeskeisyyttä koko talossa.

5. Valaise kylpyhuoneesi henkilökohtaisella kosketuksellasi

Mitä selkeämpi ja yksinkertaisempi perusmalli, sitä suuremman vaikutuksen koristeet tekevät. Koska tanskalainen muotoilu on usein selkeää ja terävää, sitä lämmittävät pehmeämmät, pyöreät tai värikkäät elementit. Lempiesineesi, olipa se sitten perintömaljakko, paras Ikebana-yritelmäsi tai tuoksupullo, pääsee kunniapaikalle integroidulla pesualtaalla varustetun Mano-kaapin päälle.

MANO white

2 076 €

Hanki neuvoja paikallisen myymäläsi asiantuntijoilta

Keskustelu paikallisen Kvik-myymälän asiantuntijoiden kanssa voi toimia "reality checkinä" ja muistuttaa sinua siitä, että voit helposti saada tanskalaisen design-kylpyhuoneen hintaan, johon sinulla on varaa.