Kuinka paljon vaatehuone maksaa?

Voit tuskin odottaa! Olet juuri katsonut Sinkkuelämää uudestaan ja ihastuit Carrie Brandshaw'n vaatehuoneeseen. Ja nyt haluat sellaisen itsellesi. Vaatehuone tuntuu äärimmäiseltä ylellisyydeltä. Kyse on paikasta kaikille vaatteillesi (ja kengillesi!), tyylikkäästä muotoilusta ja paikasta, jossa kaikella on paikkansa. Ja arvaa mitä? Sen ei tarvitse maksaa omaisuuksia.

Tuntuuko sinusta siltä, että etsit jatkuvasti haluamaasi villapaitaa. Oletko kyllästynyt löytämään vaatteita ympäri makuuhuonetta ja lattialta? Vaatehuone voi luoda järjestyksen ja yleiskuvan kiireiseen arkeen ja antaa sinulle kaiken sen tilan, jonka vaatteesi tarvitsevat! Näin löydät ne nopeasti ja voit pitää niistä parempaa huolta.

Milloin kannattaa rakentaa vaatehuone.

Oletko suunnittelemassa uutta taloa tai remontoimassa vanhaa? Onko oma vaatehuone toivelistan kärjessä? Kun suunnittelet vaatehuonetta, on otettava huomioon useita näkökulmia.

Ennen kaikkea uudessa vaatehuoneessa on oltava riittävästi tilaa sinun ja ehkä kumppanisi vaatteille, kengille ja asusteille. Täydellinen vaatekaappi sisältää kaapit, liukuovet, sisustuksen, valaistuksen ja peilit - ja tietenkin henkilökohtaisen kosketuksesi ja yksityiskohdat, jotka tekevät siitä sinunlaisesi.

Tyylikäs, yksinkertainen sisustus, jossa keskitytään toiminnallisuuteen, helpottaa sisustamista elementeillä, jotka tekevät vaatekaapista leikkisän. Voit aina antaa persoonallisuutesi näkyä lisäämällä antiikkipeilin, rohkean valaisimen tai jotain muuta rakastamaasi, jonka avulla voit nauttia uudesta vaatekaapistasi tulevina vuosina. Voimme auttaa sinua toteuttamaan vaatekaappiunelmasi - ja kaikki tehdään mittojen mukaan, ja on edullisempaa kuin luuletkaan, että saat vaatehuoneen, josta jopa Carrie Bradshaw innostuisi. 

Räätälöity unelma.

Vaatehuone tarkoittaa vain komeroa, johon voi mennä sisään. Se koostuu tavallisesti useista yksiköistä vaatteiden, kenkien ja asusteiden säilyttämistä ja ripustamista varten. 

Pohjimmiltaan kyseessä on hyvin toimiva tila, ja siihen pitäisi sisältyä:

  • Kaappi(t), jossa on tilaa vaatetangoille paitoja, mekkoja, pukuja, puseroita, housuja ja mahdollisesti päällysvaatteita varten
  • Hyllyt tai laatikot puseroille, t-paidoille, topeille, treenivaatteille jne.
  • Laatikot/lokerot sukille ja alusvaatteille
  • Laatikot/hylly kengille, korkokengille ja saappaille
  • Suuri peili, jotta voit tarkistaa ulkonäkösi poistumatta huoneesta.

Voimme opastaa sinua kaikissa vaihtoehdoissa ja auttaa sinua saamaan juuri sinun tarpeisiisi ja kotiisi sopivan vaatehuoneen - rakennamme vaatekaapin luonnollisesti mittojen mukaan, jotta saat tilasta kaiken irti.

Löydä vaatekaapin tarvikkeet täältä

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.

Vaatehuone säästöbudjetilla.

Vaatehuoneen ei tarvitse maksaa omaisuutta. Ja vaikka räätälöidyt vaatekaapit kuulostavat kalliilta, yllätyt iloisesti siitä, miten edullisia ne voivat olla. Keittiöasiantuntijamme voivat neuvoa sinua ja auttaa sinua pitämään uuden vaatehuoneen budjetissa.

Tutustu tanskalaisiin vaatekaappimalleihin.

Tutustu vaatekaappimalleihin