Miten

Suunnittele oma vaatehuone.

VARIO19 white

3 603 €

Haaveiletko uuden Sinkkuelämää-sarjan myötä upeasta vaatehuoneesta? Ymmärrämme sen hyvin! Vaatehuone on vaatekaappien parhaimmistoa - ja itse asiassa se ei ole saavuttamattomissa. Ainakaan me emme usko niin! Uskomme, että jokaisella on oikeus rohkeaan ja persoonalliseen vaatekaappiin, aivan kuten Carrie Bradshaw'lla. Mikset siis antaisi meidän auttaa sinua räätälöimään uutta vaatehuonettasi? Tartu tilaisuuteen ja hanki vaatekaappi, joka sopii sinulle ja kotiisi täydellisesti - ja johon astut mielelläsi joka ikinen päivä.

Kun kyseessä on vaatehuone, vain mielikuvitus asettaa rajat sille, miten se voidaan järjestää. Siksi on hyvä idea kysyä neuvoa asiantuntijalta. Me tiedämme, miten saada huikea yleiskuva, jonka ansiosta on ilo valita asu joka ikinen päivä. Autamme sinua löytämään oikean tasapainon toimivan säilytyksen ja inspiroivan sisustuksen välillä.

Saatat ihmetellä

Kuinka paljon vaatehuone maksaa?

Pidämme hintamme alhaisina, jotta useammalla ihmisellä olisi varaa laadukkaisiin tanskalaisiin vaatekaappeihin, keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Vaikka budjetti olisi tiukka, voimme antaa sinulle upean vaatekaappiratkaisun. Saat yllättävän paljon vastinetta rahoillesi - vaikka haluaisitkin toteuttaa unelmasi vaatehuoneesta!

Lue oppaamme siitä, mitä vaatehuoneen rakentaminen maksaa

VARIO19 white

3 603 €

Koko ei ole ongelma

Vaatehuone vain muutamassa neliömetrissä.

Vaikka sinulla ei olisikaan tarpeeksi tilaa todelliselle vaatehuoneelle, voit helposti luoda todella hienon luksusvaatekaapin, joka antaa sinulle käytännöllisen yleiskuvan kaikista vaatteistasi ja asusteistasi - vaikka sinulla olisi käytettävänäsi vain muutama neliömetri. Oikeilla säilytysratkaisuilla voit itse asiassa saada oman ainutlaatuisen vaatekaapin, joka muistuttaa ja tuntuu vaatehuoneelta ilman, että se maksaa omaisuuden.

Tutustu vaatekaapin lisävarusteisiin

VARIO19 white

3 603 €

Vaihtoehto

Anna makuuhuoneen ja vaatekaapin sulautua yhteen.

Monille makuuhuone ei ole pelkkä makuuhuone. Huoneen tulisi toimia sekä vaatekaappina että henkilökohtaisena turvapaikkana, jossa vallitsee rauhallinen ja rentouttava ilmapiiri. Se vaatii hyvää tasapainoa, ja tässä sisustus on ratkaisevan tärkeää!

SLIDING DOORS mirror

794 €

Harkitse, mitä vaihtoehtoja huone tarjoaa, sillä se vaikuttaa paljon siihen, voitko suunnitella minivaatehuoneen. Jos makuuhuoneessa on vapaa nurkka, on selvää, että se voidaan sisällyttää vaatekaappiratkaisuun. Nurkkaan sijoitettu vaatekaappi, oikealla tavalla vapaasti sijoitetut vaatetelineet ja ehkä pieni lipasto – näillä voit itse asiassa luoda kokemuksen huoneesta huoneen sisällä. Kulmavaatekaappi tuntuu melkein siltä kuin seisoisit vaatehuoneen sisällä, ja saat helposti täyden yleiskuvan kengistä, vaatteista ja asusteista. Voit myös käyttää vaatekaappia huoneenjakajana, jolloin saat erotettua vaatehuoneen makuuhuoneesta.

VARIO19 white

3 603 €

Suunnittelulla ja muotoilulla on merkittävä rooli.

Jos et voi sisällyttää kahta seinää minivaatehuoneeseesi, vähemmälläkin pärjää - tärkeintä on luoda oikea tunne! Myös muotoilulla ja stailauksella on tässä yhteydessä merkittävä rooli. Yhdistä liukuovikaappi avokaappiin, ripustustankoon, peiliin ja muihin lisävarusteisiin, jotka voidaan helposti sisällyttää luonnolliseksi osaksi huoneen sisustusta.

Ei ole olemassa kiinteitä sääntöjä

Koristele vaatekaappi omaan tyyliisi.

Vaatekaappi on muutakin kuin käytännöllinen säilytyspaikka - sillä on suuri merkitys koko huoneen sisustukselle. Siksi on tärkeää miettiä, miten minivaatehuone sopii yhteen huoneen muiden huonekalujen ja materiaalien kanssa - onko sinulla puulattiat vai matot, suuret ja yhtenäiset valkoiset pinnat vai luonnollisemmat ja pelkistetyt rakenteet? Ota tämä lähtökohdaksi, kun päätät makuuhuoneen ilmeestä. Näin se sitoo kaiken yhteen kokonaisuudeksi.

Etsitkö mahdollista vaatehuonemallia?

Tutustu vaatekaappimalleihin