Säilytysratkaisut lapsen makuuhuoneeseen

Vaatteiden ja lelujen säilyttäminen lapsesi huoneessa on helppoa säilytysratkaisujemme avulla. Ja ratkaisu kasvaa lapsesi kanssa. Tässä ovat parhaat vinkkimme & niksimme lastenhuoneen siistinä pitämiseen.

Älykäs säilytysratkaisu — fiksuja ratkaisuja lastenhuoneeseen 

Lapselle huone on paljon enemmän kuin pelkkä makuuhuone, se on olohuone, leikkipaikka, työhuone ja pukuhuone - kaikki samaan aikaan. Joten ei ole ihme, että lastenhuoneen suunnittelu tuntuu niin suurelta haasteelta. Siksi olemme koonneet tämän säilytysoppaan - täynnä vinkkejä ja inspiraatiota - auttamaan sinua vapauttamaan tilaa ja saamaan kaiken irti pienokaisesi huoneesta.

 

#1 Ajattele korkeussuuntaa - vapauta lattia

Lastenhuone on usein pieni - ja pienillä lapsilla ahtaat tilat täyttyvät helposti leluista ja teini-ikäisille ahdas huone voi olla turhauttava ja rajoittava. Joten kun ei ole mahdollisuutta lisätä ylimääräisiä neliöitä, "lattian vapauttaminen" on avainasemassa. Tee se käyttämällä seinien koko korkeus varastointiin. Siksi korkeat vaatekaapit tai liukuovivaatekaapit ovat erinomaisia vaihtoehtoja. Opi lisää keskustelemalla suunnitteluasiantuntijamme kanssa myymälässämme.

 

Joustavia säilytysratkaisuja kasvaville lapsille

Lapset nauttivat leikistä ja aistiärsykkeistä, mutta he myös kasvavat nopeasti. Huonekalut, jotka heijastavat heidän kiinnostuksen kohteitaan, vanhenevat ja kuluvat nopeasti. Suunnitteluasiantuntijamme voivat auttaa sinua luomaan säilytysratkaisuja, jotka vastaavat lapsesi nykyisiä tarpeita ja tarjoavat samalla erinomaista säilytystilaa tuleville teini-ikäisille. 

#2 Hyödynnä korkeus - priorisoi säilytys

Auta lastasi pitämään asiat järjestyksessä luokittelemalla tavarat sen mukaan, kuinka usein niitä käytetään. Säilytä päivittäistavaroita saavutettavissa olevilla korkeuksilla, kuten matalalla olevissa laatikoissa tai hyllyissä, joista lapsi voi helposti ottaa tavarat ja laittaa ne pois. Säilytä kausiluonteisia tai harvoin käytettyjä tavaroita korkeammalla tai ulottumattomissa sotkun välttämiseksi.

 

Persoonalliset säilytysratkaisut

Rennommat avohyllyt, merkityt korit ja värikkäät leluastiat kannustavat järjestämään. Niille, jotka ovat aina liikkeellä, liukuovet tarjoavat nopean pääsyn jalkapallokenkiin ja jääkiekkomailoihin. Ja pikkutarkoille mielenrauhaa tarjoavat modulaariset hyllyt ja siirrettävät säilytystilat, jotka voidaan siivota pois näkyvistä.

Olemme ylpeitä siitä, että säilytysratkaisumme sopivat sinulle, yksilölle. Ota yhteyttä suunnitteluasiantuntijoihin paikallisessa Kvik-myymälässä uusimpia luovia ratkaisuja varten. 

#3 Sijoita laatuun - saat pitkäaikaista arvoa

Tiedämme, että on houkuttelevaa valita halvempia huonekaluja lastenhuoneeseen, varsinkin kun odotat niiden altistuvan lapsuuden myrskyille. Mutta valitsemalla huonekalut, jotka on rakennettu kestämään kaikki, sijoitat kotisi tulevaisuuteen.

Kaikki vaatekaappimme on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka on testattu tiukasti, jotta lapsesi saa rakastamansa huoneen, joka kestää.

 

 

 

Modulaarinen muotoilu luovaan lastenhuoneen säilytykseen

Pidä lastenhuoneesi yhtä raikkaina ja ainutlaatuisina kuin lapsetkin. Optimoimalla vaatekaapin tilan modulaarisella säilytystilalla voit vapauttaa muun huoneen luovalle ilmaisulle. Halusitpa sitten hauskan ja leikkisän muotoilun tai hienostuneemman ilmeen, voimme auttaa sinua luomaan huoneen, josta lapsesi pitää.

Maksimoi tila ja tyyli tanskalaisella muotoilulla

Tule käymään Kvik-myymälässä niin esittelemme sinulle tilavia kaappeja, joissa on intuitiivinen modulaarinen rakenne. Näihin kaappeihin mahtuvat kaikki lapsesi vaatteet, lelut ja vempaimet, ja ne voidaan järjestää uudelleen lasten kasvaessa ja muuttuessa. Yhdistä voimasi kokeneiden suunnittelijoidemme kanssa ja ryhdy luovaksi keksiessäsi tilan, joka on ainutlaatuinen perheellesi. Miksi et ottaisi myös lastasi mukaan hauskanpitoon? 

 

 

 

#4 Pidä poissa näkyvistä - poissa mielestä

Liukuovet ovat loistava säilytysratkaisu lastenhuoneisiin. Ne vievät vain vähän lattiatilaa ja tarjoavat helpon pääsyn kaikkiin lapsesi tavaroihin pitäen huoneen selkeänä ja järjestyksessä. Ja niinä päivinä, kun siivoaminen on pienin huolistasi, liu'uta mittatilaustyönä tehty ovi kiinni ja huolehdi siitä... huomenna. 

Keskustele suunnitteluasiantuntijamme kanssa liukuovimallistostamme nopeisiin säilytysratkaisuihin.