Lajitteletko roskasi? Avainsana on "helppo"

Jokaisessa maassa ja kaupungissa on erityiset jätteiden lajittelua koskevat säännöt. Järjestelyvaihtoehtomme auttavat sinua pitämään jätteesi lajiteltuna vastuullisella tavalla, riippumatta siitä, mitä sääntöjä sinun on noudatettava!

Teet luonnollisesti jo nyt parhaasi planeettamme hyväksi, mutta uudessa keittiössäsi parhaasi voi olla hieman parempi - ja paljon helpompi. Jätelajitteluvaihtoehdot, joista päätät suunnitellessasi unelmiesi keittiötä yhdessä keittiömyyjämme kanssa, voivat olla koko perheesi vastuullinen panostus seuraavien 20 vuoden ajan.

Suunnittele tottumuksesi

Jätteiden lajitteluun ei ole konetta, vaan sinä teet sen automaattisesti . Ja voit tehdä siitä kymmenen kertaa helpompaa kunnon jätteiden lajittelujärjestelmällä – ja luot näin parempia ja helpompia tapoja! Suosittelemme, että valitset järjestelmän, joka on:

  • Sijoitettu optimaaliselle työskentelykorkeudelle
  • Helposti saatavilla lajittelua varten
  • Helppo tyhjentää 
  • Parantaa hygienian hallintaa ja vähentää hajuja
  • Paikallisten vaatimusten mukainen

That is why we at Kvik have trash sorting systems that, even though they aren't rocket science, offer an intelligent way for you to to easily sort trash now – and in the future.

Keskellä unelmieni keittiötä?

Kyllä - suosittelemme, että lajittelet jätteet oikein mahdollisimman pian - eli kun huuhtelet parsakaalin, kuorit punajuuret ja leikkaat purjosipulin – voit hävittää orgaaniset jätteet ja pakkaukset kaikki samalla kertaa. Kaikille on omat jäteastiat valmiina ja odottamassa.

Erillinen roskakaappi tekee kaiken eron

Tavallisessa keittiössä jäteastia on yleensä tiskialtaan kaapin alla, mikä on järkevää, koska se on kiireisin työskentelyalue. Mutta se tarkoittaa, että sinun on astuttava taaksepäin, jotta voit käyttää sitä - ja peität se muilta, kun sinulla on kiire pesualtaan ääressä. Älykkäämpi ratkaisu on teleskooppilaatikolla varustettu jätekaappi, jossa lajitteluastiat ovat hyvällä korkeudella ja joihin pääsee käsiksi kahdelta sivulta. Kun se ei ole käytössä, se on suljettu ja rauhallinen.

Keskeisellä paikalla kaikkien jaettavaksi

Kvik-jätekaappi on hoikka, ja sen voi sijoittaa mihin tahansa keittiöön, mutta suosittelemme sen sijoittamista keskelle, jotta siihen pääsee käsiksi useammalta kuin yhdeltä työskentelyalueelta.

Vastuullinen – molemmin puolin

Oma jätekaappi on yleensä puolet kapeampi kuin muuta kaapit, ja sen voi sijoittaa minne tahansa keittiössä. Sisäpuolella oleva Cube-järjestelmä voidaan mukauttaa alueellisten lajitteluluokkien lukumäärän mukaan.

Hienoa ajattelua laatikoiden sisällä

CUBE-järjestelmä on monipuolinen ja optimoi tilasi

– ja neliönmuotoisen muotoilun ansiosta voit yhdistellä moduuleja nykyisten - ja tulevien – tarpeidesi mukaan.

Jos jätekaappi ei ole vaihtoehto...

...keittiössäsi CUBE-järjestelmä tarjoaa myös huippuluokan modulaarisia ratkaisuja, jotka voidaan sijoittaa minkä tahansa Kvik-allaskaapin tiskialtaan alle

Tyypillistä tanskalaiselle muotoilulle

Muodolla on monia toimintoja: Neliön muotoinen tilan optimoimiseksi, vankka mutta tyylikäs kansi hygienian ja hajujen hallitsemiseksi ja tukeva kahva, joka tekee jätteiden lajittelusta jännittävää ja vaivatonta

Jos keittiössäsi on erityisvaatimuksia

Ehkä sinulla on tilarajoitteita tai et halua jätteiden olevan esillä. Jos näin on, kannattaa harkita seinälle asennettavaa, innovatiivista RecCollector-järjestelmää, joka rikkoo perinteiset lähestymistavat ja hyödyntää seinää – ja on samalla yhtä kätevä ja monipuolinen kuin Cube-järjestelmä.