Järjestä säilytystilasi - ja tee keittiöstäsi loistava

Olet varmasti kokeillut sitä - sitä voimakasta tunnetta, kun seisot keittiössä, jossa kaikki on niin hyvin järjestetty, että keittiö melkein puhuu sinulle ja kehottaa sinua aloittamaan herkullisen illallisen valmistamisen - alle 10 minuutissa.

Tanskalaisen muotoilun myötä osa tästä tulee luonnostaan, koska siinä keskitytään aina toiminnallisuuteen ja integroituihin ratkaisuihin juuri siellä, missä niitä eniten tarvitaan.

Unelmien keittiön suunnittelu tarkoittaa kuitenkin sen järjestämistä perheesi koon, keittiöaktiviteettien ja huonetilan mukaan. 

Tietenkin voit aina saada asiantuntija-apua Kvik-keittiömyyjiltämme, mutta inspiraatiomoottorisi ruokkimiseksi tarkastelemme pääperiaatteita ja keittiötiedettä ja ehkäpä hieman inspiraatiota järjestämiseen.

Perusta organisointisi 5 työalueeseen

On yllättävän helppoa seurata visuaalista inspiraatiota, kun suunnittelet projektiasi Kvik-näyttelytilassa - mutta itse asiassa suosittelemme myös tieteen noudattamista. Kvikissä teimme tieteellisen tutkimuksen 500 perheelle, jossa kartoitimme heidän liikkumistaan ja toimintaansa keittiössä. Tärkein tulos on 5 työaluetta, ja suosittelemme todella lukemaan niistä. Niissä kerrotaan monista mielenkiintoisista yksityiskohdista, jotka liittyvät hyvin järjestettyyn keittiöön tarvittaviin elementteihin. Tässä on kuitenkin lyhyt yhteenveto:

Järjestämisperiaate

Kaikki keittiöt - isot ja pienet - ovat täynnä elämää ja työtä. Kaikentyyppistä sosiaalista elämää ja pääasiassa yhdenlaista työtä: keittiötyötä. Sosiaalisella elämällä on taipumus levitä ja vallata kaikki, mutta keittiötyö etenee luonnollisesti; prosessi, joka käy läpi 5 vaihetta. Tavallisessa keittiössä tämä aiheuttaa stressiä aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä - mutta hyvin organisoidussa keittiössä nämä kaksi puolta ovat tasapainossa, kun kullekin vaiheelle on varattu 5 työpistettä tai -aluetta. Työalueet eivät häiritse toisiaan, ja lopputulos - vaikkapa illallinen - on varmistettu, ja muu osa huoneesta vapautuu sosiaaliseen elämään. Se on SeurusteluKeittiö®.

Rakenna kestäviä tapoja –

– kun keittiösuunnitelmasi ovat vielä tuoreet

Uuden Kvik-keittiösi avulla sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus antaa jätteiden käsittelylle juuri se tärkeysjärjestys, jota se tarvitsee, jotta jätteiden lajittelu ja tyhjennys on helppoa ja vaivatonta - ja valmis tukemaan alueesi vastuullisuusaloitteita.

Lajittelu on kaikkia varten

Jokainen keittiön viidestä työprosessista voi tuottaa jätteitä - ja lajittelu on tehokasta vain silloin, kun se on helppoa. Ehdotamme siis, että keittiössä on yksi lajittelupiste, joka on hyvin varustettu useita jäteluokkia varten ja joka on sijoitettu helposti kaikkien ulottuville - ehkäpä tärkeimpien jätteiden tuottajien väliin: tiskiallas/huuhtelualue ja pilkkomisalue.

Voit tutustua kaikkiin Kvikin jätejärjestelmiin täällä ja saada lisää inspiraatiota keittiön jätteidenlajitteluoppaastamme

- järjestelmillä, jotka hyvästelevät mukavalla tavalla

Lajittele kuin ammattilainen

..tarkoittaa, että jokaiselle jäteluokalle on optimaalinen tila. Kvikin modulaarisen jätejärjestelmän avulla voit järjestää laatikon kuin kierrätysaseman.

RecCollector - integroitu ja erillinen

...ja tyylikäs tapa saattaa jätteet aina pihalla olevaan säiliöön asti

Oma jätekaappi

Jätejärjestelmät voidaan integroida allaskaappeihin tai niille voidaan varata oma kaappi - tarpeidesi mukaan.

Järjestäminen tarkoittaa, että asioille annetaan mukava koti

Säilytyspaikalla on väliä, koska haluat säilyttää asiat lähellä niitä prosesseja, joihin niitä käytetään. Mutta on myös tärkeää, miten säilytät niitä - miltä säilytystila näyttää ja miten se miellyttää silmiäsi aina, kun haet tai palautat suosikkiesineesi. Valitse kaapit, joista sinä ja perheesi pidätte ja jotka kutsuvat teitä avaamaan ne - ja ne sopivat kauniisti jokapäiväiseen elämäänne.

"Sattumavarasto" - mutta annat sille muodikkaan kodin

"Ruokakomero" saattaa kuulostaa hieman vanhanaikaiselta, mutta myös nykyaikaisissa perheissä on paljon tavaroita ja elintarvikkeita, jotka jäävät tavanomaisten säilytysluokkien väliin: Ei jääkaappiin eikä pakastimeen, ei maustehyllylle tai kaappiin. Ruokakomero on täydellinen ja tilava ratkaisu, ja se on mahdollista rakentaa useisiin keittiömalleihin - Kvik-keittiömyyjiemme avustuksella. 

Pidä ruuti kuivana ja mausteet lähellä

Järjestä keittiö henkilökohtaiseen elämäntyyliisi sopivaksi. Minkä tyylin valitset, riippuu sinusta, mutta tämä Tandem Pull-out -järjestelmä on esimerkki siitä, miten voimme päivittää "ruoanlaittotyöalueesi" makuaseiden asevarastolla.

Kun reseptissä lukee "mausta maun mukaan", sinun ei tarvitse tyytyä vain suolaan ja pippuriin. Valitse suosikkimausteesi - mielesi mukaan - ja laita ne sitten takaisin paikoilleen.

XXL:n avulla voit varustautua tulevaisuutta varten

Yksi asia on varma - taloutesi kehittyy uuden keittiön koko elinkaaren aikana. Koska tätä kehitystä on mahdotonta ennustaa, sinun on tehtävä säilytysstrategia.

Valmistele keittiösi seuraaville 20 vuodelle

Säilytysratkaisu saa aivan uuden ulottuvuuden, kun päätät valita XXL-version uuteen keittiöön. Laatikot voivat olla niin tilavia, että niiden sisällä on laatikoita - vain mielikuvituksesi ja tulevat perheesi tarpeet määrittelevät, mihin niitä voit käyttää. XXL-konseptista voit lukea lisää täältä.

Keittiön säilytysratkaisut - unohdettu taito

Älykäs suunnitelma keittiön säilytystiloja varten jättää sinulle useita kysymyksiä

  • Lyhyen VS pitkän aikavälin suunnittelu
  • Kuivamuonat vs. tuoretuotteet
  • Kattilat ja pannut vs. take away tai mikroaaltouuni

There are no rules of what a family your size will be storing in the kitchen - but clearly it depends on the cooking habits and kitchen dreams you have. Some food styles depend heavily on fresh, perhaps organic produce, others need to store a month of rices or grains. Some families shop big and keep stock, others follow today's inspiration.

Storing vs storing away

You can be sure, that with a Kvik kitchen, every cubic centimetre that is not used for appliances can be used for storing. But in general, the kitchen is too busy a place to store supplies away long term. Your stored items should be available to you in an instant. The days of forgotten pots in the back of old cabinets should be long gone

We suggest, you plan by looking at your preferences of today, but think a head. For this reason, Kvik kitchens are spacious and modular on the inside to meet your future needs. 

Jokainen tuuma tilaa voi olla säilytystila

Vapauta pystysuunnan potentiaali

ja pidä se vapaana keittiöhuuruista

Pidä kaikki säilytystilat merkityksellisenä

- anna syvimmänkin nurkan tehdä töitä illallisen eteen

Pidä säilytystila helposti saatavilla

Et todellakaan tarvitse hyllyjä seinille

Optimoi laatikoiden säilytystila

...valitsemalla sinulle sopiva tilanjakaja tänään - ja järjestä se uudelleen ensi vuonna!

Laatikot