Ota kaikki irti tilasta — 6 vinkkiä loistavaan kylpyhuoneen säilytykseen.

VEDA white

646 €

Jos et löydä riittävästi säilytystilaa kylpyhuoneestasi, et ole yksin. Kylpyhuoneet ovat usein pieniä, ja ne täyttyvät nopeasti hygieniatarvikkeista, pyyhkeistä ja kaikista muista tarpeellisista tavaroista. Pienellä luovuudella voit maksimoida kylpyhuoneen säilytystilan ja pitää sen järjestyksessä. Tässä artikkelissa annamme kuusi käytännön vinkkiä, joiden avulla voit hyödyntää kylpyhuoneen säilytystiloja hyödyllisellä ja houkuttelevalla tavalla.

Kaapit

Kaapit ovat suosittu valinta kylpyhuoneen säilytystilaksi niiden monipuolisuuden ja toiminnallisuuden vuoksi. Niitä on erikokoisia ja -tyylisiä, joten ne sopivat mihin tahansa kylpyhuoneen estetiikkaan. Mikä parasta, ne voidaan räätälöidä vastaamaan erityisiä säilytystarpeita. Kaapeissa on tyypillisesti laatikoita ja hyllyjä, joissa säilytetään esimerkiksi hygieniatuotteita, pyyhkeitä ja muita kylpyhuonetarvikkeita.

Yksi kaappien eduista on, että ne voidaan suunnitella kylpyhuoneen käytettävissä olevaan tilaan sopiviksi. Vaikka kylpyhuoneesi olisi pieni, voit silti asentaa kaapin, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa viemättä liikaa tilaa. Voit myös valita erilaisia materiaaleja, kuten puuta tai laminaattia, kylpyhuoneesi yleisen tyylin mukaan.

Jos sinulla on suurempi kylpyhuone, kaksinkertainen alakaappi, jossa on erillinen säilytyspaikka jokaiselle henkilölle, on erinomainen vaihtoehto. Enää ei tarvitse taistella säilytystiloista tai tehdä wc-paperipyramideja - vähennä sotkua ja helpota järjestyksessä pysymistä.

Katso lisää mallejamme täältä

Järjestä toimintojen mukaan

Kylpyhuonetarvikkeiden järjestäminen toiminnon mukaan on helpompi tapa luoda tehokkaampi ja käytännöllisempi säilytysjärjestelmä. Ryhmittelemällä tavarat käyttötarkoituksen mukaan löydät helposti tarvitsemasi, eikä sinun tarvitse penkoa suoristusrautojen, deodorantin tai hammastahnaputkien sekamelskaa.

Järjestely on helppo aloittaa "hammasalueelta" - useimmat meistä tekevät niin luonnostaan joka tapauksessa. Tyypillinen esimerkki toimintojen mukaan järjestämisestä on alue, jossa ovat kaikki suuhygieniatuotteet, kuten hammasharjat, hammastahna ja suuvesi. Miksi et käyttäisi pientä koria tai tarjotinta kylpyhuoneen työtasolla tai valitsisi laatikkoa tai hyllyä nimenomaan näitä tavaroita varten? Näin varmistat, että kaikki suuhygieniaan liittyvät tarvikkeet ovat yhdessä paikassa, helposti saatavilla ja järjestyksessä - ja olet valinnut helpoimman tavan aloittaa järjestäminen toiminnoittain.

Voit myös luoda erillisen säilytystilan meikeille, hiustenhoitotuotteille, lasten kylpyleluille tai suihkutuotteille. Käytä varattuja paikkoja kaapeissa tai hyllyissä ja ryhmittele tavaroita lokeroiden, laatikoiden tai pussien avulla. Kun pidät tavarat erillään ja järjestyksessä, voit tehostaa aamurutiinejasi ja minimoida päivittäiseen valmistautumiseen kuluvan ajan ja vaivan.

Löydät bambulaatikkovalikoimamme täältä

Hyödynnä seinätila

WC:n yläpuolelle ja muille vapaille seinäpinnoille voit asentaa kelluvia tai sisäänrakennettuja hyllyjä, jotka tarjoavat lisää säilytystilaa hygieniatuotteille, koriste-esineille ja pyyhkeille. Avohyllyt ovat hyvä tapa asettaa esille kylpyhuoneen suosikkitarvikkeita, kuten kynttilöitä tai kasveja, ja pitää ne samalla järjestyksessä ja helposti saatavilla.

Sinulla saattaa olla seinätilaa - mutta ei tarpeeksi hyllylle. Asenna sen sijaan seinälle koukut tai pyyheteline. Tämä hyödyntää tilaa ja on kätevä paikka ripustaa pyyhkeet, kylpytakit tai muita tavaroita, jotka muuten veisivät arvokasta lattia- tai kaappitilaa.

Katso FERRO-hylly täällä

Hyödynnä kaappitilaa

Jos kylpyhuoneessasi on kaappeja, sinulla on jo arvokasta säilytystilaa! Jotta tätä tilaa voitaisiin hyödyntää mahdollisimman hyvin, on tärkeää järjestää kaappien sisältö järkevästi.

Yksi tehokas tapa järjestää kylpyhuoneen kaapit on käyttää säilytyslaatikoita tai laatikostoja tavaroiden erotteluun - tämä auttaa pitämään kaikki tavarat siistinä ja järjestyksessä.

Toinen hyödyllinen tekniikka kylpyhuoneen kaappien järjestämiseen on käyttää pinottavia säilytysastioita tai koreja. Niistä voi olla hyötyä erityisesti pyyhkeiden tai pesulappujen kaltaisten tavaroiden säilytyksessä, sillä ne voidaan pinota käytettävissä olevan tilan maksimoimiseksi.

Tilaa säästävä ratkaisu pieneen kylpyhuoneeseen

Sisäänrakennetulla säilytystilalla varustettu kylpyhuoneen peili on erinomainen vaihtoehto säilytystilan maksimoimiseksi. Peiliovien taakse piilotettu säilytystila on klassinen ratkaisu, joka ei koskaan mene pois muodista. Nämä lokerot sopivat erinomaisesti hygieniatuotteiden, kosmetiikan ja muiden kylpyhuonetarvikkeiden, kuten hammasharjojen, partahöylien ja lääkkeiden säilytykseen.

Tällainen säilytysratkaisu on sekä käytännöllinen että tyylikäs. Sen avulla voit pitää kylpyhuoneesi järjestyksessä ja siistinä sekä lisätä modernin ja toiminnallisen ilmeen kylpyhuoneen sisustukseen. Lisäksi se voi auttaa sinua säästämään työtilaa tarjoamalla oman paikan kylpyhuonetarvikkeille.

Kylpyhuoneen peileissä on erilaisia sisäänrakennettuja säilytystiloja, kuten hyllyjä, koukkuja ja koreja. Joissakin malleissa on jopa valaistus, josta voi olla apua meikkaamisessa tai parranajossa. Lisäksi se tuo hieman glamouria jokapäiväiseen elämääsi!

Katso kylpyhuoneen peilit sisäänrakennetulla säilytystilalla täältä

VEDA white

646 €

Siivoa sotku

Poista säännöllisesti tavarat, joita et enää käytä tai tarvitse, ja hankkiudu eroon niistä. Luuletko, että puolikuollut kasvi saattaa herätä henkiin maagisesti? Sen on lähdettävä. Useita lähes tyhjiä shampoopulloja? Jep, nekin saavat lähtöpassit. Sotkujen siivoaminen on olennainen osa järjestetyn kylpyhuoneen ylläpitämistä. Kylpyhuoneen työtasot, laatikot ja kaapit täyttyvät helposti tavaroista, joita ei enää tarvita tai käytetä. Kun nämä tavarat kasaantuvat, kylpyhuone voi tuntua ahtaalta ja sotkuiselta.

Arvioimalla säännöllisesti varastointitarpeesi voit estää sotkua kertymästä. Jos tarvitset lisää säilytystilaa, voi olla aika arvioida säilytysratkaisuja uudelleen. Etsi luovia tapoja säilyttää tavaroita, kuten ripustettavia koreja tai hyllyjä.

Yritä lisäksi ottaa tavaksi laittaa tavarat pois heti käytön jälkeen. Näin vältät tavaroiden kasaantumisen ja pidät kylpyhuoneesi järjestyksessä.

Kuten huomaat, on monia tapoja optimoida kylpyhuoneen säilytys ja pitää se järjestyksessä. Kaappien asentaminen, hyllyjen hyödyntäminen ja kaappitilan maksimointi ovat kaikki hyviä tapoja lisätä säilytystilaa kylpyhuoneeseen. Tavaroiden järjestäminen merkittyihin laatikoihin ja koreihin voi myös auttaa pitämään kylpyhuoneesi siistinä ja helppokäyttöisenä aamuruuhkassa. Sisäänrakennetulla säilytystilalla varustetun peilin lisääminen on toinen käytännöllinen ja tyylikäs vaihtoehto säilytystilan maksimoimiseksi. Säännöllinen siivous ja järjestäminen ovat myös olennaisen tärkeitä, jotta kylpyhuone pysyy järjestyksessä. Näiden vinkkien avulla voit hyödyntää kylpyhuoneesi tilan parhaalla mahdollisella tavalla ja luoda toimivan ja kutsuvan tilan kaikille, jotka jakavat sen.