Miten onnistut uuden eteisen suunnittelussa

Eteinen, käytävä tai sisäänkäynti. Tiedämme, että tätä huonetta kutsutaan miljoonalla nimellä - ja joskus sillä on niin monta käyttötarkoitusta, että ratkaisujen löytäminen niihin voi olla parhaiden ideoiden tiellä. Jos olet suunnittelemassa parempaa eteistä, olemme tukenasi koko matkan. Anna meidän siis johdattaa sinut tämän tunnettujen pulmien sokkelon läpi, joihin kaikkiin on olemassa hyvin suunniteltu ratkaisu, jota kutsumme mielellämme tanskalaiseksi muotoiluksi!

Ensivaikutelma on aina kestävä - mutta tanskalainen muotoilu on pitkäaikainen

Jos ikkunat ovat talon silmät, eteinen on kädenpuristus. Siellä toivotat vieraat, ystävät ja sukulaiset tervetulleiksi, ja he saavat ensivaikutelman sinusta ja kodistasi. Monien mielestä tämä antaa eteisen ulkoasulle ja muotoilulle etusijan muihin valintoihin nähden.

Näytämme siis yksinkertaisen suunnittelutempun, jossa eteisessä käytetään samaa kaappisarjaa, jonka vieraat näkevät myöhemmin keittiössäsi ja muualla kodissasi.

Huonekalut kapeaan eteiseen? Tässä 3 ideaa

X–moduuli

Säilytysratkaisu ylitse muiden.

Legno

Ihanteellinen vielä korkeampaan seinäasennukseen

Älykäs liukuovi

Pakkaa kaikki takit ja kengät siististi pois.

Kuinka paljon huonekaluja eteinen tarvitsee?

Ehdotamme, että harkitset vastausta: "Ei yhtään" - ja päätä muuttaa eteinen seinään piilotetuilla sisäänrakennetuilla säilytyskalusteilla. Se voi olla liukuovellinen vaatekaappi tai tässä tapauksessa Bordo, jossa on runsaasti korkeaa säilytystilaa - ja penkki, johon voit istahtaa pukemaan kenkiäsi ulos lähtiessäsi. 

MANO dark grey

3 245 €

Eteisen säilytystila - tarpeeksi suuri ottamaan painon harteiltasi

Tavallisessa eteisessä on siis tärkeää, että siinä on runsaasti säilytystilaa, joka on täydellisesti varustettu kengille ja päällystakeille ja joka myös näyttää upealta. Suosittelemme korkeiden kaappien harkitsemista tilan optimoimiseksi. Kaikkia vaatekaappimalleja on saatavana useissa eri mitoissa - meillä on jopa XXL-malleja, jotka lisäävät säilytystilavuutta. Katso vaatekaappimallimme täältä.

Tutustu muihin tanskalaisiin vaatekaappimalleihimme

Mallit