Suunnittele oma vaatekaappiratkaisusi.

Hyvä ja toimiva vaatekaappi on tärkeä osa kodin sisustusta, olipa se sitten makuuhuoneessa, lastenhuoneessa, eteisessä tai kodinhoitohuoneessa. Oletko kyllästynyt sotkuun ja ympäri taloa levällään oleviin vaatteisiin? Vai haluatko vain uudistaa vanhan vaatekaappisi? Hanki tilaa ja järjestystä arkeen - suoraan vaatekaappiin - käytännöllisillä räätälöidyillä tanskalaisilla vaatekaappiratkaisuilla.

Täydellinen säilytysratkaisu ei ole vain käytännöllinen ja toimiva. Se on myös tyylikäs katsella ja luo yhtenäisyyttä kodin kaikkiin tiloihin - eteisestä, kodinhoitohuoneesta ja kylpyhuoneesta makuuhuoneeseen ja lastenhuoneeseen. 

Tee vaatekaapistasi kokemus itsessään. Valitse tyylikkäät liukuovet, laatikot, sisäänrakennetut LED-valot, housutelineet ja laatikot, joissa voit säilyttää kaikkea alusvaatteista vuodevaatteisiin. Oikealla sisustuksen ja lisävarusteiden yhdistelmällä saat hyvän yleiskuvan tavaroistasi. Kokoa juuri sinun tarpeisiisi ja kotiisi sopiva ratkaisu.

Vaatekaapit ja liukuovet.

— Vario19 white vaatekaappi

Vario19 white on kaunis ja yksinkertainen avoin vaatekaappi, jonka suunnittelussa on keskitytty puhtaisiin linjoihin ja helppoon pääsyyn eniten käytettyihin tavaroihin.

— Ylellisen mustan puuliukuovet

Kun valitset mustan, se antaa vaatekaapillesi luonnetta. Saat kaiken unelmiesi tilan räätälöidyssä ratkaisussa, joka on täysin yksinkertainen ja täydentää samalla koko tilaa.

— Älykäs Milk-vaatekaappi liukuovilla

Sisäänrakennetulla vaatekaapilla saat tarvitsemasi säilytystilan ilman, että se täyttää tilaa ja häiritsee muuta sisustusta. Jos tilaa ei ole paljon, korkeat liukuovet voivat olla koristeellinen elementti itsessään.

Inspiroivia vaatekaappimalleja.

SLIDING DOORS white

614 €

SLIDING DOORS mirror

794 €

Fantasia ja joustavuus.

Voit hankkia rohkean vaatekaappiratkaisun mihin tahansa huoneeseen. Muunna lastenhuone siistiksi kerrossänky-ympäristöksi ja anna lapsellesi lisätilaa luovuudelle ja leikille. Rakenna vaatekaapit sängyn ympärille tai integroi ne eteiseen. Tarjoamme useita joustavia, tyylikkäitä ja yksinkertaisia vaatekaappiratkaisuja, joiden avulla on helppo koota täydellinen vaatekaappi, joka on tehty mittatilaustyönä tilaan sopivaksi - budjetin ylittymättä.

Katso vaatekaappivalikoimamme

Vaatekaapit liukuovilla.

Liukuovet ovat mukava ja käytännöllinen ratkaisu, kun haluat hyödyntää tilan parhaalla mahdollisella tavalla. Hanki liukuovet mittatilaustyönä Kvikiltä, ja huomaat, että voimme luoda upean säilytysratkaisun sekä tavallisiin että vaikeampiin huoneisiin.

Liukuovien ansiosta voit käyttää tilan lattiasta kattoon - ja saat vapauden sisustaa juuri haluamillasi lisävarusteilla.

Katso liukuovemme

Räätälöidyt vaatekaapit.

Kun on kyse oikeasta vaatekaapista, sinun on ajateltava luovasti! Vaatekaappimme valmistetaan mittatilaustyönä juuri sinun huoneeseesi.

Hyödynnä tilojesi tarjoamat mahdollisuudet luodaksesi ainutlaatuisia, yksilöllisiä ratkaisuja. Kaikkiin malleihimme voidaan asentaa sekä liukuovet että saranaovet, joten saat rohkean ratkaisun, joka integroituu luontevasti kotiisi.

Hanki inspiraatiota vaatekaappiisi