Noudata vain näitä

5 vinkkiä vaatekaapin sisustamiseen.

VARIO19 white

3 603 €

Suunnitteletko uutta ja upeaa vaatekaappia makuuhuoneeseen, eteiseen, kodinhoitohuoneeseen tai lastenhuoneeseen? Varsinkin suunnitteluvaiheessa kannattaa miettiä hanketta tarkkaan, jotta saat vaatekaapin, johon olet tyytyväinen vuosien ajan.

Kvikistä löydät vaatekaappiisi käytännöllisen toimivuuden ja ajattoman muotoilun täydellisen yhdistelmän. Housunpitimistä ja ulosvedettävistä koreista kenkähyllyihin ja vaatetankoihin (sisäänrakennetulla LED-valolla!). Meillä on laaja valikoima lisävarusteita, joten voit sisustaa joustavan vaatekaapin, jossa on paljon älykkäitä säilytysmahdollisuuksia. Tarjoamme sinulle räätälöityjä säilytystiloja, joissa on älykkäät sisätilat, jotka sopivat juuri sinun ja perheesi tarpeisiin - sekä budjettiisi.

5 hyvää neuvoa

Vaatekaapin tehokas suunnittelu.

1. Luokittele vaatteesi

Se saattaa kuulostaa typerältä, mutta itse asiassa monet eivät saa sitä tehtyä. Jaa vaatteesi luokkiin - mekot, housut, puserot jne. - ja mahdollisiin alaluokkiin, kuten väri tai tilaisuus (muodollinen, juhlava, business, rento). Se saa vaatekaapin näyttämään kurinalaisemmalta ja herkullisemmalta, ja sinun on helpompi löytää etsimäsi.On myös hyvä jakaa vaatteet vuodenaikojen mukaan niin, että esimerkiksi paksut neulepuserot ovat kesällä kaapin takaosassa tai yläosassa.

2. Käytä hyllyjä ja laatikoita

Vaatekaappia sisustaessa kannattaa ajatella käytännöllisesti. Hyllyt ovat hyvä keino hyödyntää hukkatilaa - varsinkin kun ne sijaitsevat vaatekaapin yläosassa. Laatikot sopivat erinomaisesti huiveille, sukille ja muille asusteille, joille ei muuten ole loogista paikkaa. Vältä avohyllyjä suurissa huoneissa, sillä muuten pöly kerääntyy vaatteisiisi.

3. Ei kaappia ilman laatikoita

Laatikot ovat yksinkertaisesti "must have", kun sisustat vaatekaappiasi. Järjestelmällinen henkilö nauttii siitä, että hän voi erotella alusvaatteet sukista ja säilyttää irtonaiset asusteet tilavissa, toimivissa laatikoissa, jotka tarjoavat täydellisen yleiskuvan ja helpon pääsyn. Sijoita laatikot aina vaatekaapin alaosaan, jotta niihin pääsee helposti käsiksi.

4. Fiksut housut

Onko vaatekaapissa paljon housuja pinoissa? Fiksu vaihtoehto ovat ulosvedettävät housutangot, joissa housut ja farkut roikkuvat kauniisti vierekkäin ilman, että ne rypistyvät. Saat paremman käsityksen paidan tai puseron värisävystä, joka on tarkoitus yhdistää housuihin tänään.

5. Kerro, kerro kuvastin

Varmista, että näet itsesi - mieluiten päästä varpaisiin - kun valitset vaatekaapista asuja. Valitse liukuovet, joissa on sisäänrakennettu peili, tai älykäs ulosvedettävä peili, jonka voi vetää kaapista esiin ja työntää takaisin, kun et enää tarvitse sitä. Kun vaatekaapissa on suuri peili, voit varmistaa, että vaatteet istuvat täydellisesti, ennen kuin hyppäät ovesta ulos.

SLIDING DOORS mirror

795 €

Tutustu vaatekaappimallien mahdollisuuksiin.

Katso kaikki vaatekaappimallimme
— Tyylikkäät liukuovet.

Nykyaikainen elämä synnyttää usein sotkua! Ja jos haluat hyödyntää vaatekaapin tilan täysimääräisesti, suosittelemme tyylikkäitä liukuovia, joilla hyödynnetään kaikki huoneen nurkat ja kolot sekä koko korkeus. Liukuovet voidaan räätälöidä sopimaan kodinhoitohuoneeseen, lastenhuoneeseen, makuuhuoneeseen - ja minne tahansa muuallekin - jotta saat harmonisen ilmeen koko taloon. Saat myös lisää lattiatilaa, sillä liukuovet eivät vie ylimääräistä tilaa huoneesta, kun sinulla on asiaa vaatekaappiin.

— Korkeat kaapit ja sisäänrakennetut kaapit.

Vaatekaappiratkaisumme hyödyntävät tilan optimaalisesti! Käytännöllinen korkea kaappi, jossa on hyllyjä, tarjoaa runsaasti säilytysvaihtoehtoja neuleille, talvivaatteille ja käytännöllisille laatikoille, joissa on huiveja, lapasia ja polkupyörän valoja. Jos sinun on ajateltava vaihtoehtoisesti, älykkäät sisäänrakennetut kaapit antavat yllättävää tilaa esimerkiksi lastenhuoneessa, kun yhdistät siihen myös juniorisängyn.