Vinkkejä pienen kylpyhuoneen hyödyntämiseen parhaalla mahdollisella tavalla

PAVIA white

1 007 €

Jos sinulla on pieni kylpyhuone, kuuntele! Pieni kylpyhuone, minikylpyhuone tai kapea kylpyhuone voi olla todellinen haaste, varsinkin jos sinne tunkee koko perhe joka aamu. Mutta vaikka sinulla olisi useampi kuin yksi kylpyhuone, on tärkeää, että ymmärrät kaikki vaihtoehdot ja hyödynnät tilasi parhaalla mahdollisella tavalla, kun suunnittelet pientä toista kylpyhuonetta.Yleisesti ottaen on kaksi tapaa saada inspiraatiota pieneen kylpyhuoneeseen - organisointiin keskittyvä tapa ja luova tapa. Suosittelemme, että noudatat molempia.

Tanskalainen muotoilu on pohjimmiltaan ystävällistä pienille kylpyhuoneille

Meiltä kysytään usein, mistä löydän pienikokoisia kylpyhuonekalusteita?

Organisatorinen reitti - vapaaseen tilaan

Vaikka minihyllyjä, minialtaita ja minikaappeja löytyykin, älykkään organisoinnin juju on usein vielä parempi ratkaisu. Miksi et järjestäisi kylpyhuonetarpeitasi yhden ainoan kylpyhuonekalusteen ympärille - täydellisen kylpyhuonekaapin? Säilytä kaikki kylpyhuonetarvikkeet ja -välineet tilavassa laatikossa - juuri siellä, missä niitä tarvitset. Katso kylpyhuoneen kaapit täältä.

 Integroitu pesuallas inspiroi järjestystä

Kun seinäkaapissa on integroitu pesuallas, tunnet, että sinulla on runsaasti tilaa - jopa pienessä kylpyhuoneessasi. Ja koska kaapin yläpinta on pelkkää pesuallasta, on luonnollista, että et jätä tavaroita sinne tänne kaapin päälle. Katso valikoimamme integroituja pesualtaita täältä.

MILK white

375 €

Mitkä ovat parhaat visuaaliset niksit pieniin kylpyhuoneisiin?

On olemassa muutamia periaatteita, jotka sinun tulisi tuntea; voit vapaasti valita luovasti niiden välillä - tai kokeilla niitä kaikkia.

Pieni kylpyhuone kasvaa täysin valkoisena...

Tämä optinen harha toimii myös muiden kirkkaiden värien - kuten harmaan - kanssa. Valitettavasti emme myy maalia, mutta jos myisimme, se olisi valkoista ja harmaata, koska se sopii täydellisesti tanskalaiseen designiin.

...ja peileillä

Pääasiassa siksi, että silmä näkee peilin aukkona toiseen huoneeseen. Isompi peili on siis parempi kuin pieni, mutta varmista, että se on sijoitettu oikeaan paikkaan. Esittelytilamme myyjät opastavat sinua - ja voit tutustua peilivalikoimaamme täällä.

...ja upealla valaistuksella

Hyvä valaistus ei välttämättä tarkoita liian kirkasta valaistusta. Etenkin pienessä valkoisessa kylpyhuoneessa älykkäät valaistusratkaisut voivat tehdä ihmeitä, kun luonnonvalo ei riitä. Kysy neuvoa esittelytilamme myyjiltä - tutustu kylpyhuoneen valaistukseen täällä.

 

VEDA white

646 €

Onko pienille kylpyhuoneille olemassa erityistä inspiraatiota?

Kyllä - ja ei.

Todellisuudessa pienen kylpyhuoneen tärkein periaate on se, että on pyrittävä miellyttämään silmää. Yksitoikkoisessa kylpyhuoneessa ahdistut ahtaasta tilasta.

Pieni kylpyhuoneesi kaipaa luovuuttasi ja persoonallista kosketusta. Emme tietenkään voi neuvoa tätä, mutta monet saattavat hullutella ja heittää mukaan vähän kaikkea. Mutta pienessä kylpyhuoneessa keskittynyt muotoilu, jossa on vain vähän koriste-elementtejä, toimii paremmin.

Henkilökohtainen tyylisi pääsee loistamaan pienessä tilassa - varsinkin jos olet valikoiva sen suhteen, mitä jätät lojumaan.