Kaikkien aikojen järjestäytynein keittiösi.

VEDA light oak

10 751 €

Järjestyksen ylläpito ei ole aina helppoa kiireisessä kotikeittiössä. Yhteen laatikkoon kertyy aina vähän kaikkea -- paristoja, laskuja, pizzalistoja, kuivattua spagettia... käytettyjä syntymäpäiväkynttilöitä, jotka on jo kauan sitten unohdettu. Vaikka meillä kaikilla on tarkoitus luoda tyydyttävän järjestäytynyt kierrätysjärjestelmä, se tuntuu aina lykkääntyvän, kun viikonloppuna vihdoin on aikaa. Me ymmärrämme.

Tässä oppaassa annamme sinulle suosikkivinkkimme, joita voit käyttää hyvänä lähtökohtana organisoidun keittiön luomisessa. Sekä joitakin poikkeuksellisia lisävarusteita, joilla varmistat, että uusi Kvik-keittiösi ei vain näytä upealta, vaan toimii myös juuri niin kuin haluat. Ne voidaan valita keittiötä suunniteltaessa, kuten kaappiratkaisumme, tai lisätä jälkeenpäin, kun olet saanut tuntumaa uuteen keittiöön ja siihen, mikä sitä parantaisi – kuten aterinlokerot.

Tee pieni tyhjennys.

En halua kuulostaa Marie Kondolta, mutta tarvitsetko todella sitä pastakonetta, jonka sait joululahjaksi kuusi vuotta sitten ja jota et ole vielä käyttänyt? Jos keittiössäsi on paljon pölyttyviä tavaroita, ne vievät arvokasta tilaa. Käy läpi pienet kodinkoneet, astiat, lautaset ja jopa maustehylly. Mausteseos vuodelta 1991 ei enää ole käyttökelpoinen ー sen on lähdettävä. Kierrätä, anna lahjaksi tai lahjoita kaikki tavarat, joita et rehellisesti sanottuna enää käytä. Sinulle pitäisi jäädä tavaroita, joita todella käytät, ja mikä tärkeintä, joita haluat käyttää säännöllisesti tai puoliksi säännöllisesti.

Säilytä mausteita, keittokirjoja jne. teräshyllyllä

Mitä käytät eniten?

Kun olet tehnyt suursiivouksen, valitse ne tavarat joita käytät päivittäin. Purkinavaajat, salaattipihdit, isot kattilat tai leivänpaahtimet. Ei ole mitään järkeä, että kaikki kätevät, säännöllisesti käytetyt tavarat ovat jumissa ylähyllyllä. Niiden täytyy olla helposti saatavilla olevassa paikassa, josta ne ovat helposti saatavilla arkipäivän nopeaa illallista ja nopeaa aamiaista varten. Jouluastioita tai valtavia tarjoilulautasia ei luultavasti käytetä yhtä paljon kuin esimerkiksi suosikkileikkuulautaa tai valkosipulipuristinta.

White kitchen rawer with a bamboo insert for the kitchen cutlery

Järjestele.

Nyt päästään hauskaan osaan. Järjestä kategorian eikä sijainnin mukaan. Esimerkiksi kahvi – kannattaa pitää pavut, mylly, keitin, kupit ja suodatinpaperit lähellä toisiaan, jotta aamut ovat helpompia. Pidätkö leipomisesta? Pidä jauhot, sokerit ja erilaiset kuorrutteet samassa laatikossa ー jotta näet helposti, mitä puuttuu, kun olet valmistamassa viime hetken syntymäpäiväkakkua.

On aika olla armoton.

Muistatko sen laatikon? Se, johon vanhassa keittiössäsi kertyi paristoja ja pastaa ja rikkinäisiä kyniä ja... kaikkea? Se on karkotettu. Tässä keittiössä ei ole sijaa millekään turhalle! Anna oma paikka kaikelle, minkä pitäisi olla keittiössä ja vie pois kaikki, minkä ei pitäisi.

CIMA dark oak.

Laatikoiden järjestäminen.

MANO white.

Kaapin laatikko.

VEDA TOUCH green

Laatikko.

Valitse erinomainen tanskalainen muotoilu.

Nyt kun olet valinnut suosikkisi, jatkuvasti käytetyt keittokirjasi ー ja suosikkiesineesi, jotka haluat asettaa esille, tarvitset niiden kanssa yhteensopivan kauniisti suunnitellun kirjahyllyn tai telineet. Legno-kirjahyllymme ja Ferro-terästelineemme ovat täydellisiä uuteen, raikkaaseen keittiöön. Tunnelmallinen teräs tai vaalea ja tumma puu piristävät tilaa ja antavat täydellisen loppusilauksen.

Käytännölliset säilytysratkaisut.

Meillä on laaja valikoima mattapintaisia lakattuja bambulokerikkoja, jotka eivät ainoastaan näytä kauniilta, vaan ovat myös erittäin helppohoitoisia. Käytä niitä ruokailuvälineiden ja keittiövälineiden erottamiseen. Saatavana on eri kokoja ja lokerotyylejä, joten voit löytää itsellesi parhaiten sopivan. Korkeat laatikot eivät myöskään jää huomiotta, sillä bambulaatikkomme ovat täydellisiä, kun haluat saada kaiken irti ylimääräisestä syvyydestä. Käytä niitä tölkkien, pastan, minigrip-pussien säilyttämiseen tai ole vielä kekseliäämpi! Niitäkin on saatavana eri kokoisina ja muotoisina, ja ne sopivat täydellisesti kaikkeen, mitä keittiöstäsi puuttuu.

Tutustu muihin bambuaterinlokerikko
White kitchen rawer with a bamboo insert for the kitchen cutlery

Tutustu järjestelyratkaisuihimme.

Tuotteet
— Orgaline-laatikkojärjestelmä.

Jos bambu ei sovi sinulle, Orgaline-järjestelmämme on valmistettu metallista ja muovista, se on erittäin helppo puhdistaa ja mukautuu täydellisesti tarpeisiisi. Maustehyllyistä erittäin suuriin lokerikkoihin ja jopa veitsitelineisiin, nämä pitävät uuden keittiösi kurissa.

— Organiq -- vastuullisuuden perikuva.

Nämä vastuulliset aterinlokerikot mullistavat keittiösi. Lokerikot ovat täysin biohajoavia ja ne on valmistettu kenaf- ja hamppukuidusta. Molemmat kasvit ovat erittäin ympäristöystävällisiä ja vaativat hyvin vähän vettä kasvaessaan. Näyttävissä mustissa lokerikoissa on karkea pinta ja useita lokeroita, jotka pitävät laatikot järjestyksessä ja tuovat makua keittiöön. Tämä on pieni askel kohti mahdollisimman vastuullista keittiötä. Erinomaista.

— Kaappiratkaisut.

Ulosvedettävistä kaapeista karuselleihin ja alasvedettäviin seinäkaappeihin – nämä järjestelmät on suunniteltu auttamaan sinua saamaan keittiöstäsi kaiken irti. Eri kokoisilla ja syvyisillä karuselleilla hyödynnät keittiön vaikeasti saavutettavat nurkat – täydelliset vähemmän käytetyille tavaroille.

Puhu asiantuntijan kanssa.

Toivottavasti sait kiinni eri tavoista järjestää keittiösi. Jos haluat lisää apua tai tietoa, ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua. Varaa tapaaminen jo tänään.

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.