MANO arizona beige

14 197 €

Sosiaalinen kanssakäyminen

Baarijakkaran edut

Keittiö on kehittynyt viime vuosina hyötyperäistä juuriaan pidemmälle ja muuttunut koko päivän ajan tapahtuvan seurustelun keskukseksi. Kutsumme tätä Sociable Kitchen® -keittiöksi, ja se on koko keittiötä koskevan lähestymistapamme kulmakivi. Etsimme siis jatkuvasti keinoja, joilla voimme antaa sinulle entistä enemmän mahdollisuuksia olla sosiaalinen keittiössäsi.

 

Yksi helppo tapa lisätä keittiöön sosiaalinen elementti on vaatimaton baarijakkara. Aiemmin vain ravintoloissa ja baareissa nähty monipuolinen istuintuoli tarjoaa monia etuja, kun haluat luoda seurallisen tilan, johon perhe ja ystävät voivat kokoontua mukavasti illallisen valmistuksen ajaksi.

Baarijakkarat tuovat keittiöön avoimuuden tunnetta ja luovat yhteenkuuluvamman ja vuorovaikutteisemman ilmapiirin. Ne rohkaisevat vieraita liittymään seuraan ruoanlaiton aikana ja kurovat umpeen kuilun kokin ja kaikkien muiden välillä. Arjen aikana se on luonteva paikka, johon lapset voivat istahtaa läksyjen tekoa varten tai pariskunnat voivat jakaa aamukahvinsa ennen töihin lähtöä.

Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso

MANO white

12 905 €

 

Kodeissa, joissa ruokailutilaa on vähän, baarijakkarat ovat tilaa säästävä pelastus, ja suuremmissa keittiöissä ne luovat toisen alueen, jossa voi hengailla tai syödä nopean aterian saarekkeen tai tiskin ääressä. Vielä parempi on, että ne voidaan sijoittaa siististi pois, jolloin käytettävissä oleva lattiapinta-ala saadaan maksimoitua ja keittiöstäsi tulee avarampi.

COMMA bar stool

Jigger & Barley — uusi baarijakkaramallistomme.

Uutta baarijakkaramallistoa luodessamme tiesimme, että halusimme jotain pitkäikäistä. Sekä siksi, että käsityötaito on meille tärkeää, että siksi, että omaksumme aina ajattoman tanskalaisen muotoilun. Halusimme käyttää kauniita luonnonmateriaaleja ja -värejä, jotka muuttuisivat taitavien käsityöläistemme käsissä tuoleiksi, jotka tuntuisivat kotoisilta jokaisessa keittiössä.

Tämä halu johti kahteen uuteen baarijakkaramalliin - Jigger ja Barley. Kaksi hyvin erilaista mutta hyvin klassista mallia, joissa on muokattavia ominaisuuksia, jotka sopivat jokaiseen kotiin.

Jigger

Jos tunnelmasi on enemmän kosmopoliittista charmia, Jigger, jossa on tyylikäs yhdistelmä puuta, metallia ja kangasta, on täydellinen valinta. Sen matala selkänoja takaa lisätuen, joka lisää mukavuutta, ja sen yksinkertaiset, selkeät linjat sopivat hyvin erilaisiin keittiötyyleihin.

Jigger

Barley

Jos tunnet olosi rustiikkisemmaksi, harkitse urbaania cowboyta, Barleyta. Valitsitpa sitten tumman tai vaalean massiivitammen, tämä ohut (30 cm:n syvyinen) luomus sopii täydellisesti tiskipöydän alle. Jos haluat hienostuneemman ilmeen, voit lisätä kauniita, luonnon aniliininahkaisia istuimia, jotka tuovat lisää mukavuutta ja tyyliä.

Barley

Olipa mieltymyksesi mikä tahansa, molemmat on suunniteltu niin, että ne mahtuvat useimpien työtasojen alle (noin 95 cm korkeat työtasot), ja ne on valmistettu parhaista materiaaleista - FSC®-sertifioidusta tammesta ja raskaasta metallista OEKOTEX®-sertifioituihin kankaisiin ja aitoon aniliinisatulanahkaan.

Aina mukavat, aina kestävät, aina tyylikkäät. Tanskalaista muotoilua parhaimmillaan - edulliseen hintaan.