Mitä uusi kylpyhuone maksaa?

MANO white

2 076 €

Monet unelmoivat kauniista kylpyhuoneesta. Omasta huoneesta, joka luo hyvinvointia ja täyttää kaikki toiveesi ja tarpeesi. Ja joka ilmentää sinua ja toiveitasi pienintä yksityiskohtaa myöten. Mutta mitä uusi kylpyhuone maksaa ja mikä vaikuttaa lopulliseen hintaan? Se riippuu lähtökohdistasi, tarpeistasi ja – toiveistasi!

Aloita suunnitelmalla.

Mitä minun pitää ottaa huomioon ennen kuin aloitan uuden kylpyhuoneen rakentamisen ja miten paljon se tulee maksamaan?

Tämä kysymys on useimpien huulilla, kun he aloittavat uuden kylpyhuoneen rakentamisen. Riippumatta siitä, onko kyseessä ihan uusi kylpyhuone vai vanhan päivitys, projekti vaikuttaa monimutkaiselta ja monta asiaa pitää ottaa huomioon. Siksi on tärkeää aloittaa suunnitelmalla. Suunnitelma antaa sinulle kuvan siitä, mitä kenenkin pitää tehdä ja milloin sekä mitä kustannuksia liittyy yksittäisiin osiin.

Tärkeää huomioitavaa suunnitteluvaiheessa.

Ensimmäinen ja tärkein asia on omien tarpeiden määrittäminen. Sitten voit alkaa tutkia, miten uusi kylpyhuoneesi voi parhaiten täyttää ne. Miten esim. seuraavia:

  • Kuinka moni käyttää kylpyhuonetta – ja onko joukossa sekä lapsia että aikuisia?
  • Miten paljon säilytystilaa tarvitset? 
  • Tehdäänkö uusi lattia ja asennetaanko siihen lattialämmitys?
  • Haluatko seinille laatoituksen ja jos niin millaisen?
  • Riittääkö yksi allas vai tarvitaanko kaksoisallas? 
  • Haluatko kylpyammeen vai riittääkö suihkukaappi tai -nurkka?

 

Suunnittele kylpyhuoneen kasvojenkohotus

PRATO grey

1 249 €

Miten suuri kylpyhuone on? Ja pitääkö sen olla suurempi?

On itsestään selvää, että mitä suurempi muutos, sitä kalliimpi projekti. Kylpyhuone on yleensä neliöhinnaltaan talon kallein huone, ja on tärkeää päättää, miten suuri osa budjetista käytetään muutoksin.

Aloita mittaamalla kylpyhuone ja selvitä miten paljon tilaa sinulla on käytettävissä. Onko tilaa tarpeeksi vai pitääkö huonetta laajentaa talon huonejakoa muuttamalla? Lisätila on aina hienoa, mutta kustannukset nousevat nopeasti, jos sinun on suurennettava kylpyhuonetta, erityisesti jos joudut kaatamaan kantavia seiniä. Mieti siksi tarpeitasi – ja budjettiasi – tarkoin ennen kuin menet liian pitkälle sisustusunelmissa.

VEDA white

646 €

Hyviä neuvoja ennen uuden kylpyhuoneen hankintaa.

-- miten saat unelman vastaamaan budjettia?

Jos olet rakentamassa uutta kylpyhuonetta esim. lisärakennukseen, 2 500-3 000 euron neliöhinta ei ole mitenkään epärealistinen. Viiden neliön kylpyhuone voi siis maksaa 12 500-15 000 euroa. Sen voi tietenkin tehdä halvemmalla tai kalliimmalla riippuen tarpeistasi ja toiveistasi – ja projektin aikana tekemistäsi valinnoista.

PAVIA white

1 007 €

-- saneeraus vai päivitys?

Jos kyse on vanhan kylpyhuoneen saneerauksesta tai päivityksestä, jossa viemäri, vesiasennukset ja lämmitys ovat jo valmiina, voit saada uuden kylpyhuoneen hieman pienemmällä budjetilla. Kokonaishintaan vaikuttavat eniten laattojen, hanojen, saniteettikalusteiden ja kylpyhuonekalusteiden valinta sekä työntekijöiden palkat. Näissäkin hinnoissa voi olla suuria eroja.

Kvikissä uuden kylpyhuoneen ei tarvitse maksaa omaisuuksia!

Me Kvikissä olemme asiantuntijoita toteuttamaan unelmasi upeasta kylpyhuoneesta budjettisi puitteissa – riippumatta siitä rakennatko uutta vai kunnostatko vanhaa.

Tarjoamme tyylipuhdasta tanskalaista muotoilua edustavia upeita kylpyhuonekalusteita, jotka on valmistettu helppohoitoisista ja kulutusta kestävistä materiaaleista. Useimmissa kaapeissa on integroitu allas ja ne tarjoavat paljon säilytystilaa kaikelle tarpeelliselle. Ne sopivat täydellisesti sekä uuteen että vanhaan kylpyhuoneeseen, jonka design ja toimivuus alkaa käydä vanhanaikaiseksi.

Me voimme myös auttaa sinua suunnittelemaan kylpyhuoneen alusta loppuun ja meillä on suuri valikoima saniteettikalusteita, hanoja, peilejä, valaisimia ja muita tarvikkeita.

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.

Tässä vain muutama kylpyhuonemallimme.

Katso kaikki kylpyhuonemallimme