Asennetaanko uusi DIY-kylpyhuonekaappisi?

MANO sera

1 550 €

Onnittelumme! Olet jo valinnut kylpyhuonekaappisi, ja riippumatta siitä, mikä malleistamme on mielessäsi, se voi todella muuttaa kylpyhuoneesi. Se voi olla osa Kvik-myyjän kanssa kokonaan kehitettyä projektia - tai olet ehkä päättänyt tehdä sen kokonaan itse. Käydään kuitenkin läpi kylpyhuoneen kaapin tärkeimmät valmistelut ja näkökohdat.

Tee pohjatyö

Onko putkimies saanut työnsä valmiiksi? Entä ovatko lattiat ja seinät valmiit?

Useimmissa tapauksissa putket ovat etusijalla, koska uusi kylpyhuoneen kaappi sijoitetaan niiden päälle. Niitä voidaan tietysti tarvittaessa siirtää. Siihen tarvitaan kuitenkin valtuutettu putkimies ja ehkä rakentaja. Paikallinen Kvik-myyjä voi antaa neuvoja sijoittelusta ja myös siitä, miten näiden putkien siirtämistä voidaan välttää, jos se aiheuttaa päänvaivaa.

Entä sähköasentaja?

Sama koskee esimerkiksi taustavalaistun peilin sähköliitäntäpisteitä tai kaapin sisälle sijoitettujen laitteiden seinäpistorasioita. Kätevintä on käyttää olemassa olevaa johdotusta – joka tapauksessa kaikki muutokset on tehtävä ennen asennusta.

Kaappien asentaminen

Katso kätevä videomme

Kun napsautat tätä kuvaa, saat video-oppaan, jossa käydään läpi asennusprosessi. Koska kyseessä on yleinen video kaikista kylpyhuoneen kaapeista, se ei välttämättä vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

Lue asennusohjeet  

Asennusohjeet löytyvät kaapin toimituslaatikossa. Jos ne puuttuvat, löydät kokoonpano-oppaat täältä – tarvitset tuotenumerosi (löytyy laskusta).

Kvik-myyjäsi 

Jos sinulla on epäselvyyksiä, ota rohkeasti yhteyttä paikalliseen Kvik-liikkeeseen - mieluiten myyjään, joka auttoi sinua kaapin ostamisessa.