Kvik Bath Designerin käyttä

Kvik Bath Designer on loistava tapa hemmotella sisäistä suunnittelijaasi. Etkö tiedä, minkä mallin haluat? Pidätkö laatikoiden messinkikahvoista? Haluatko kokeilla eri värejä? Kokeile kaikkea helpolla online-työkalullamme. Sen avulla voit käyttää vakiokokoisia kylpyhuonekaappejamme ja antaa kylpyhuoneellesi Danish Design -muodonmuutoksen. Teemme tietysti edelleen mittatilaustyönä ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun kylpyhuoneeseesi - ota yhteyttä lähimpään Kvik-myymälääsi, jos tarvitset erikoiskokoa. Mutta jos haluat leikkiä suunnittelijaa päivän ajan, kokeile sitä.

Loimme Kvik Bath Designerin, jotta sinun on helppo nähdä vakiokokoiset kylpyhuonemallimme ilman, että sinun tarvitsee varata tapaaminen ja pyytää myyjäämme piirtämään sen sinulle. Saat edelleen ajatonta tanskalaista muotoilua ja voit edelleen valita malleistamme, väreistämme ja kahvoistamme - kaikissa vakiokoo’issa. 

Vaikka 6 vaihetta saattaa tuntua paljolta, me opastamme sinut helposti ja nopeasti kaikkien vaiheiden läpi, jotka ovat tarpeen uuden kylpyhuonesisustuksen suunnittelussa. Voit kokeilla eri värejä, malleja ja kahvoja sydämesi kyllyydestä.

Mikä parasta, voit jakaa suunnittelemasi mallin lähimmän Kvik-myymälän kanssa ja toteuttaa suunnitteluhaaveesi hetkessä.

Oletko valmis hemmottelemaan sisäistä suunnittelijaasi?

Vaihe 1

Valitse malli

Ensimmäinen vaihe on valita haluamasi malli. Voit katsella kaikkia malleja napsauttamalla ja valita sitten haluamasi.  Tässä vaiheessa valitset myös värin. Kaikissa malleissa ei ole useita värivaihtoehtoja, joten jos et näe värivaihtoehtoa, se tarkoittaa, että mallia on saatavana vain yhdessä värissä. 

Vaihe 2

Valitse koko

Valitse sinulle sopiva vakiokoko. Vaihda kokojen välillä nähdäksesi eron. 

Vaihe 3

Laatikot vai ovet?

Nyt on aika valita, haluatko laatikot vai ovet. Laatikot maksavat hieman enemmän, joten tämä vaihe vaikuttaa uuden kylpyhuonekalusteesi lopulliseen hintaan.

Vaihe 4

Valitse vetimet

Jos valitsemassasi mallissa käytetään vetimiä, sinun on nyt tehtävä valintasi. Joissakin malleissamme on integroidut vetimet, joten voit ohittaa tämän vaiheen.

Vaihe 5

Valitse allas

Valitse oikea pesuallas uuteen kylpyhuoneeseesi. Kokeile miltä eri vaihtoehdot näyttävät. 

Vaihe 6

Mistä hanasta pidät?

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, voit valita hanavalikoimastamme hanat, jotka viimeistelevät kylpyhuoneesi ilmeen. 

Tallenna se sitten tai liitä se ajanvaraukseesi, jotta voit toteuttaa sen lähelläsi sijaitsevassa Kvik-myymälässä!

Kokeile Bath Designeriä