Näin pidät keittiösi puhtaana.

Meillä on paljon hyviä neuvoja keittiön optimaaliseen puhdistukseen ja kunnossapitoon.

Keittiön siivoaminen on yksi niistä tehtävistä, jotka on vain tehtävä. Se ei ole koskaan kovin hauskaa, mutta on aina ihanaa katsella puhtaita, kiiltäviä pintoja, kun olet tehnyt sen. Ja voit tehdä siitä hauskempaa laittamalla musiikkia soimaan ja jammailemalla siivotessasi. Tässä ovat parhaat vinkkimme keittiön pitämiseen puhtaana, siistinä ja hyvin huollettuna, musiikin valinta on sinusta kiinni. Jos et keksi mitään, me pidämme tästä The Kitchnin kokoamasta soittolistasta. 

Valitse pinnat viisaasti.

Siivousta kannattaa miettiä jo siinä vaiheessa, kun valitset keittiötäsi. Jos et halua käyttää paljon aikaa siivoamiseen, valitse materiaaleja, jotka torjuvat sormenjälkiä ja tahroja ja jotka vaativat vain vähän huoltoa.

Laminaatti ja komposiitti helpottavat puhdistusta. Tämä johtuu siitä, että rasvaiset jäljet ja tahrat voidaan helposti poistaa pelkällä kostealla liinalla. Samalla naarmut tai tahrat eivät näy niin hyvin työtasossa, jonka pinnassa on hieman rakennetta.

Pidennä keittiösi elinikää.

Suojaa keittiön pinnat käyttämällä puhdistusaineita, jotka eivät ole liian voimakkaita.

Käytä mietoja, happopohjaisia tuotteita kalkin torjuntaan keittiön altaan ympärillä. Käytä hellävaraisia saippuatuotteita rasvaa ja proteiineja vastaan, kun puhdistat keittiön ovia, työtasoja ja vetimiä.

Käytä pehmeää puuvilla- tai mikrokuituliinaa pitämään pinnat puhtaina ja välttääksesi naarmuja.

Green fronts with integrated handles and a wooden worktop

Tee siivouksesta helppoa.

Olemme kehittäneet sarjan puhdistustuotteita, joiden avulla keittiön huolto ja hoito on helppoa. Sarja sisältää öljy- ja kiillotusaineita sekä puhdistusaineita eri pinnoille. Tuotteet puhdistavat ja suojaavat keittiötäsi niin, että säilytät materiaalien kauniin ulkonäön ja toimivuuden. Löydät tuotteet lähistölläsi sijaitsevasta Kvik-myymälästä. 

Löydä paikallinen Kvik-myymälä täältä