PAVIA pure grey

9 795 €

Miten saavuttaa maalaiskeittiön tyyli

Kaikki eivät pidä minimalistisista ja yksinkertaisista valkoisista keittiöistä, vaan ripauksen maalaistyylisiä keittiöitä tuominen nykyaikaisiin koteihin on viihtyisä osoitus maaseutuelämästä. Saatat yllättyä kuullessasi, että perinteiset maalaistyyliset keittiön yksityiskohdat, kuten kehykset ja kahvat, voivat olla yhtä kauniita suuressa, korkeakattoisessa asunnossa kaupungissa kuin varsinaisella maaseudulla.

Puiset työtasot, avohyllyt ja kuppikahvat tekevät maalaiskeittiöstä klassisen juuri näiden yksityiskohtien ansiosta. Onneksi voit helposti inspiroitua ja saada hieman maalaismaista estetiikkaa nykypäivän tarpeita vastaavaan nykykeittiöön.

Riippumatta siitä, pidätkö maalaismaisemasta, romanttisesta tai modernimmasta, voit käyttää maalaiskeittiön yksityiskohtia luodaksesi ikioman maalaistalon keittiön - asuinpaikastasi riippumatta.

Romanttinen maalaistyyli

Se omituinen kodikkuus, jonka yhdistät maalaiskeittiöön? Suuri osa siitä johtuu perinteisistä kaapistoista, jotka kehystävät keittiötä. Nykyaikainen versio olisi klassiset harmaat kaapit, jotka on tehty maalaiskeittiön keskeisillä elementeillä, mutta ohuemmilla, nykyaikaisemmilla kehyksillä. Lisää tyylikkäitä kahvoja, jotka auttavat antamaan keittiöllesi hieman sitä romantiikkaa, jonka yhdistät perinteiseen maalaiskeittiöön. Koristele keittiö keramiikalla ja luonnonkukkasilla, jotta se näyttää erityisen lämpimältä ja kodikkaalta.

 

Valitse kahvat

Moderni maalaiskeittiö

Romanttinen maalaiskeittiö on palannut päivitettynä ja modernina versiona, jossa on hienoja yksityiskohtia sekä kuparin, messingin ja puun elementtejä. Tämä keittiö huokuu hyvää aikaa, kun ruoka kiehuu valtavissa kattiloissa, ja luo rauhallisen keidas kiireisen arjen keskelle.

Pavia on käytännöllinen valinta koko perheelle, ja se on helppo puhdistaa erityisten mattapintaisten pintojensa ansiosta, ja vaikka se näyttää aivan maalaiskeittiöltä, siihen voidaan integroida keittiökoneet ja älykäs laatikostosuunnittelu. Mikä parasta, se sopii yhtä hyvin korkeakattoiseen kaupunkiasuntoon kuin kesämökkiin maaseudulla.

 

Rustiikkiset maalaiskeittiöt

Jos olet onnekas ja sinulla on maalaismaisia piirteitä, kuten puupalkit, Belfastin tiskiallas ja tiiliseinät - olet jo matkalla kohti maalaismaista maalaiskeittiötä! Nosta keittiötäsi käyttämällä työtasossa luonnonmateriaaleja, kuten puuta tai kiveä. Voit myös valita lisävarusteita, jotka tuovat keittiöön luonnetta ja ripauksen maalaismaiseman viehätystä - epäsopivia astioita, kuivattuja kukkia ja kuparipannuja. Äläkä unohda viimeistellä maalaismaista ilmettä avoimella säilytystilalla, kuten keraamisella pidikkeellä, jossa on eniten välineitäsi.

 

Katso kaikki saatavilla olevat tuotteet uutta keittiötasi varten.

Idyllinen maalaiskeittiö ideoita

Yhdistä idylliset maalaiskeittiöideat tanskalaiseen muotoiluun, ja saat keittiöön nykyaikaisen vivahteen. Tuo mukaan klassisen maalaiskeittiön elementti avoimilla hyllyillä, raaka-aineilla ja luonnollisilla kuvioilla. Anna keittiökaappiesi puhtaiden linjojen luoda rauhallinen tasapaino ja kätke alleen kaikki nokkelat säilytysratkaisusi - yritä laittaa esille vain sellaisia asioita, jotka luovat uudelleen maalaistalon keittiön tunnelman!

 

Teräshylly

Olipa kyse sitten arkkitehtonisista yksityiskohdista, maalatuista kaapistoista ja liedestä tai vain siitä, että haluat tuoda kotiisi pienen ripauksen maalaiskeittiön suunnittelua - toivomme, että olet löytänyt lähtökohdan!