Näin valitset täydellisen viinikaapin

Viininystävä, etsitkö tapaa säilyttää suosikkiviinisi täydellisessä lämpötilassa ja valmiina juotavaksi hetken mielijohteesta? Viinikaappi on ihanteellinen ratkaisu viinikokoelmasi säilyttämiseen valvotussa ympäristössä, jolloin jokaisen pullon maku ja laatu säilyvät. Teemme yhteistyötä markkinoiden parhaiden viiniasiantuntijoiden kanssa, jotta sinä voit valita tarpeisiisi ja unelmiisi sopivan viinikaapin. Olitpa sitten keräilijä, jolla on valtava kokoelma, tai nautitko vain lasillisen viiniä ruuan yhteydessä, viinikaappi on viininystävän ehdoton varuste. Sukelletaan siis viinikaappien maailmaan ja etsitään sinulle sopiva!

Lämpötilan ohjaus

Lämpötilan säätö on ratkaisevan tärkeää, kun viiniä säilytetään viinikaapissa, sillä se vaikuttaa viinin makuun ja laatuun. Ota huomioon seuraavat seikat lämpötilan säätöominaisuuksia arvioidessasi:

 • Kaksi vyöhykettä: Kaksivyöhykkeisessä viinikaapissa voit säilyttää puna- ja valkoviinit eri lämpötiloissa, yleensä 7–18 °C:n (45–65 °F) välillä.
 • Lämpötila-alue: Varmista, että valitsemassasi viinikaapissa on viinikokoelmaasi sopiva lämpötila-alue.
 • Digitaalinäyttö: Digitaalinen näyttö helpottaa lämpötilan näkemistä ja säätämistä.
 • Tasaisuus: Varmista, että viinikaapin lämpötila on tasainen, jotta vältät vaihtelut, jotka voivat vahingoittaa viiniä.
 • Lämpötilamuisti: Lämpötilamuistilla varustettu viinikaappi palaa haluttuun lämpötilaan sähkökatkon jälkeen.
 • Jäähdytysjärjestelmä Ota huomioon viinikaapin jäähdytysjärjestelmä, sillä joissakin käytetään kompressorijäähdytystä ja toisissa termosähköistä jäähdytystä.
 • Melutaso Etsi viinikaappi, jonka melutaso on alhainen, sillä viinikaapit voivat olla äänekkäitä ja häiritseviä.

By considering these temperature control features, you can ensure your wine collection is stored at the optimal temperature, preserving the quality and taste of each bottle.

Viinikaapin valaistus

Viinikaapin valaistukseen liittyen sinun on tiedettävä seuraavaa:

 • UV-suojaus: UV-säteet voivat vahingoittaa viiniä, joten on parasta valita viinikaappi, jossa on UV-suojattu lasi tai jossa ei ole lainkaan valoa.
 • Pehmeä valaistus: Jos haluat viinikaappiin valaistuksen, etsi pehmeä LED-valo, joka ei vahingoita viiniäsi.
 • Virtakytkin: Viinikaapissa, jossa on valon päälle/pois-kytkin, voit säätää valaistusta haluamallasi tavalla.

Ensure your wine collection is protected from UV damage and adequately displayed with the proper lighting.

Viinikaapin kapasiteetti on ratkaiseva tekijä, joka on otettava huomioon valittaessa oikeaa viinikaappia keittiöön.

Mikä on tarvitsemasi kapasiteetti?

Tunnet viinikokoelmasi (ja keittiösi) paremmin kuin kukaan muu! Viinikaapin kapasiteetti on ratkaiseva tekijä, joka on otettava huomioon valittaessa oikeaa viinikaappia keittiöön.

Pullojen määrä

Määritä, kuinka monta viinipulloa haluat säilyttää, ja valitse tähän kapasiteettiin sopiva viinikaappi.

Pullojen asento

Ota huomioon pullojen asento, sillä joissakin viinikaapeissa pullot säilytetään makuuasennossa, kun taas toisissa ne säilytetään pystyasennossa.

Tilantarve

Varo rakastumasta viinikaappiin ja huomaamasta että... se ei sovi! Keittiöasiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi ja keittiöösi sopivan viinikaapin.

Minkä tyylinen viinikaappi minun pitäisi valita?

Kun valitset viinikaappia, on tärkeää, että valitset tyyliin sopivan. Ota huomioon seuraavat:

 • Design: Valitse viinikaappi, jonka muotoilu sopii yhteen keittiön ja kodin sisustuksen kanssa.
 • Väri: Valitse väri, joka sopii keittiön kaappeihin tai seiniin.
 • Materiaali: Valitse viinikaappi, jonka materiaali, kuten puu tai ruostumaton teräs, sopii tyyliisi ja sopii saumattomasti keittiöön.
 • Tyyli: Mieti pidätkö perinteisestä, modernista vai minimalistisesta ulkoasusta.
 • Tuotemerkin maine: Ota huomioon kiinnostavan tuotemerkin maine ja valitse hyvämaineisen tuotemerkin viinikaappi. Meillä on suuri valikoima viinikaappeja, joista valita!

Our kitchen experts will help you choose a wine fridge that functions well, fits your style, and enhances the look of your kitchen.

Täydellisen viinikaapin valinnassa on otettava huomioon useita tekijöitä, kuten lämpötilan säätö, valaistus, kapasiteetti ja oma tyyli. Miettimällä tarkkaan designmieltymyksiäsi ja sitä, mitä haluat viinikaapilta, voit varmistaa, että valitset viinikaapin, joka vastaa tarpeitasi ja parantaa keittiösi ulkonäköä. Jos olet valmis luomaan unelmiesi keittiön, varaa tapaaminen keittiöasiantuntijamme kanssa jo tänään, jotta voit aloittaa prosessin ja hyödyntää viinikokoelmaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kaiken tämän jälkeen on aika nauttia lasillinen punaviiniä!

Varaa tapaaminen