Laajennamme FSC®-sertifioitujen tuotteiden valikoimaamme.

Vuonna 2011 olimme yksi ensimmäisistä keittiövalmistajista, joille myönnettiin FSC®-merkki. FSC on lyhenne sanoista Forest Stewardship Council, ja se on arvostettu kansainvälinen voittoa tavoittelematon leima, joka myönnetään FSC-standardin noudattamisesta. FSC on tae vastuullisesta puiden kaatamisesta ja auttaa parantamaan paikallisen väestön elinoloja metsäalueilla ympäri maailmaa.

Nykyään kaikki massiivipuiset työtasomme ja käytännössä kaikki kaapinovet on valmistettu FSC-sertifioidusta puusta. Tämä tarkoittaa, että kun valitset keittiömme, tiedät, että se on valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista.

Ei lisäkustannuksia asiakkaillemme.

Olemme yksi keittiöteollisuuden suurimmista toimijoista, ja meillä on vastuu varmistaa, että tuotteemme valmistetaan tavalla, jossa otetaan huomioon ihmiset ja ympäristö.


Kaikki massiivipuusta valmistetut työtasomme ovat FSC-sertifioituja, joten meille oli hyvin luonnollista tehdä siitä standardi myös etusarjoissa. Tämä ei aiheuta asiakkaillemme lisäkustannuksia. FSC-merkityillä tuotteillamme otamme aktiivisen askeleen siihen suuntaan, että vastuullisuus on itsestäänselvyys keittiötä, kylpyhuonetta tai vaatekaappia ostettaessa.

Lue lisää FSC:stä

Meillä on Tanskan sisäilmastomerkki.

Olemme käyneet läpi laajan testisarjan, ja tuotteillemme on myönnetty Tanskan sisäilmastosertifikaatti. Tämä takaa sinulle paremman sisäilmaston, kun valitset meidät keittiöön, kylpyhuoneeseen tai vaatehuoneeseen.

Sisäilmastomerkki asettaa vaatimuksia tuotteiden vaikutukselle ilmanlaatuun, ja se eroaa siten Pohjoismaisen ympäristömerkin kaltaisista ympäristömerkeistä, joissa asetetaan enemmän vaatimuksia tuotannolle ja hävittämiselle ja vähemmän vaatimuksia tuotteiden vaikutukselle sisäilmastoon päivittäisessä käytössä.

Sisäilmastomerkinnällä varustetut tuotteet takaavat näin ollen, että kaikki käytetyt materiaalit on testattu perusteellisesti kaasujen poiston ja vapautumisen sekä ärsytystekijöiden osalta.

Lisätietoja Tanskan sisäilmastosertifikaatista

Haluatko tietää lisää FSC®:stä?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten käytämme FSC-sertifioituja tuotteita.

Laadunvarmistusosastomme.

Laila Holm Pedersen, laadunvarmistus

Puh: +45 20 98 44 20
Sähköposti: lhp@kvik.com

Forest Stewardship Counselin edustaja.

Loa Dalsgaard Worm

Puh: 28 78 08 19.
Sähköposti: loa@fsc.dk