Kvikissä vastuullisuus on etusijalla.

Kvikin ovet voivat näyttää erilaisilta, mutta yksi niille on yhteistä - ne ovat kaikki FSC®sertifioituja. FSC on lyhenne sanoista Forest Stewardship Council®; se on globaali sertifiointi, jota tukevat useat vihreät ja yhteiskunnallisesti aktiiviset organisaatiot, jotka pyrkivät yhdessä edistämään kestävää metsänhoitoa taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristölliset intressit huomioiden.

FSC-merkityillä tuotteillamme otamme aktiivisen askeleen siihen suuntaan, että vastuullisuus on itsestäänselvyys keittiötä, kylpyhuonetta tai vaatekaappia ostettaessa.

Valmistettu seuraavaa sukupolvea varten.

Tarvitset vain yhden katseen, yhden kosketuksen – ja ymmärrät, miksi niin monet keittiön ostajat vannovat edelleen massiivipuutyötasojen nimeen.

Mikään muu materiaali ei tunnu yhtä lämpimältä ja luonnolliselta. Ja voit nauttia siitä tosiasiasta, että työtason jokainen puunpala tulee FSC®-sertifioidusta metsästä. Tämä tarkoittaa sitä, että sekä kasvistoa että eläimistöä suojellaan optimaalisesti, uusia puita istutetaan (vähintään) saman verran kuin täysikasvuisia puita kaadetaan – ja metsätyöntekijöille maksetaan kohtuullista palkkaa ja heillä on turvalliset työolot.

Lue lisää FSC:stä

Meillä on Tanskan sisäilmastomerkki.

Olemme käyneet läpi laajan testisarjan, ja tuotteillemme on myönnetty Tanskan sisäilmastosertifikaatti. Tämä takaa sinulle paremman sisäilmaston, kun valitset meidät keittiöön, kylpyhuoneeseen tai vaatehuoneeseen.

Sisäilmastomerkki asettaa vaatimuksia tuotteiden vaikutukselle ilmanlaatuun, ja se eroaa siten Pohjoismaisen ympäristömerkin kaltaisista ympäristömerkeistä, joissa asetetaan enemmän vaatimuksia tuotannolle ja hävittämiselle ja vähemmän vaatimuksia tuotteiden vaikutukselle sisäilmastoon päivittäisessä käytössä.

Sisäilmastomerkinnällä varustetut tuotteet takaavat näin ollen, että kaikki käytetyt materiaalit on testattu perusteellisesti kaasujen poiston ja vapautumisen sekä ärsytystekijöiden osalta.

Lisätietoja Tanskan sisäilmastosertifikaatista

Haluatko tietää lisää FSC®:stä?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten käytämme FSC-sertifioituja tuotteita.

Laadunvarmistusosastomme.

Dennis Frank Brokholm, laadunvarmistus

Puh: +45 20 98 44 12
Sähköposti: dbr@kvik.com

Forest Stewardship Counselin edustaja.

Loa Dalsgaard Worm

Puh: 28 78 08 19.
Sähköposti: loa@fsc.dk