Tee se itse.

Tiedämme, että hinnalla on merkittävä rooli päätöksentekoprosessissa, kun tarkastelet uuden talosi pohjapiirustuksia tai suunnittelet suurta keittiöremonttia. Riippumatta siitä, tarvitsetko tilaa kaikelle muutamaan neliömetriin tai haluatko luoda uuden keskuksen perhe-elämälle, löydät laadukkaita tanskalaisia design-keittiöitä yllättävän edulliseen hintaan. Ja kun on aika toteuttaa keittiöunelmasi, voit säästää rahaa, jos päätät asentaa uuden keittiön itse.

Voit tehdä sen itse.

Kun on aika rakentaa uusi unelmiesi keittiö - tai kylpyhuone tai vaatekaappi - on aina hyvä miettiä, onko sinulla rohkeutta tehdä työ itse. Kuinka vaikeaa se on? Millaisia työkaluja tarvitset? Kuinka monta avustajaa tarvitset?

Lue lisää, jotta saat yleiskuvan prosessista ja saat apua matkan varrella. Toivottavasti huomaat, että itse tekeminen ei välttämättä olekaan vaikeaa.

PRATO grey

1 249 €

Nouda keittiösi.

Kun kyseessä on täydellinen tee-se-itse-keittiöprojekti, ensimmäinen tehtäväsi on löytää käytännöllinen ajoneuvo tai perävaunu, jolla voit kuljettaa uuden keittiön turvallisesti kotiin.

Noudat uuden keittiösi paikallisesta Kvik-myymälästäsi litteinä paketteina, jotka on helppo pakata pakettiautoon tai perävaunuun. Sinun kannattaa ehdottomasti värvätä vahva ystävä, joka voi auttaa sinua kantamisessa ja kuormaamisessa.

Voit myös halutessasi antaa meidän koota keittiön elementit työpajassamme ja noutaa ne valmiiksi koottuina asennuksen helpottamiseksi.

Hanki yleiskuva.

Kun olet tuonut uuden keittiön kotiin, varmista, että sinulla on kaikki. Suosittelemme, että osa keittiöstä ja työtasot säilytetään sisätiloissa huoneenlämmössä ja normaalissa ilmankosteudessa. Kaapit kannattaa myös koota ja sijoittaa siinä järjestyksessä kuin ne on tarkoitus asentaa. Hanki yleiskuva elementeistä ja käytä uuden keittiön mukana tulevia yksityiskohtaisia asennusohjeita.

CIMA light oak

11 269 €

Kokoa uusi keittiö.

Kun kaikki elementit ovat paikalla, olet melkein valmis kokoamaan uuden keittiösi! Tarvittaessa piirrä elementtien paikat suoraan seinään - silloin näet nopeasti, miten projekti muotoutuu, ja tiedät, mihin kukin elementti sijoitetaan.

Kasausohjeet

Keittiön kulmakivi.

Jos olet asentamassa keittiösaareketta, on erittäin tärkeää, että perusta on 100-prosenttisesti kunnossa. Sokkeli on keittiön "kulmakivi", jonka päällä alakaapit ja työtaso lepäävät. Jos sokkeli on epävakaa tai vinossa, keittiöstäsi ei tule suoraa. Sen lisäksi, että se on ärsyttävää, on helppo kuvitella, mitä tapahtuu, jos asetat kananmunan työtasolle, joka ei ole suorassa ... ei mikään erityisen hieno mielikuva!

Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso

MANO white

12 905 €

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.