Tapaamisen varaaminen – mikä niistä sopii minulle?

Inspiraatiotapaamiset, kotitapaamiset, projektitapaamiset, verkkotapaamiset - myönnämme, että meillä on paljon erilaisia tapaamisia, ja jos sinulla on vaikeuksia valita sinulle sopiva, olemme tehneet tämän nopean yleiskatsauksen. Jos mietit, ovatko ne ehdottoman välttämättömiä - voit olla varma, että ne ovat. Ne ovat paras tapa saada ilmaisia, ammattimaisia neuvoja projektiisi sekä keittiöasiantuntijasi jakamaton huomio. Ne ovat täydellinen paikka kysyä kaikki kysymyksesi, jotta voit todella ymmärtää suuren projektin, johon olet ryhtymässä.

Miksi kutsumme niitä tapaamisiksi?

Olet aivan oikeassa, tapaamisemme ovat itse asiassa täysin epävirallisia, koska pukeutumiskoodia tai edes kokoushuonetta ei ole - olisimme yhtä hyvin voineet kutsua niitä "keittiöpöytäkeskusteluiksi". Lisäksi ne ovat täysin ilmaisia!

Kutsumme niitä tapaamisiksi, koska on niin tärkeää tavata ja varmistaa, että olemme täysin linjassa. Uusi keittiö, kylpyhuone tai vaatekaappi on iso päätös, ja sinun on oltava hyvässä yhteisymmärryksessä myyjän kanssa. Sillä työskentelet hänen kanssaan projektisi alusta loppuun. Keittiömme eivät tule ruskeassa laatikossa, jonka sisällä on plug and play -tuote. Ne ovat räätälöityjä ratkaisuja, joissa otetaan huomioon kaikki kotisi keskeisimmän huoneen erityispiirteet - ja aina kannattaa saada kaikki palaset pöydälle ennen palapelin aloittamista.

Varaa tapaaminen  - sillä on suuri merkitys

Kun varaat tapaamisen, voit olla varma, että myyjällämme on aikaa sinulle. Saat keittiöasiantuntijan täyden huomion, jotta voit keskittyä tilanteeseesi, unelmiisi ja budjettiisi - ja sillä voi olla suuri merkitys projektillesi. Ja saat loistavan alun sen henkilön kanssa, joka on tukenasi koko projektisi ajan. Lisäksi se on täysin ilmainen, joten ei todellakaan ole mitään syytä olla varaamatta sitä!

Missä meidän pitäisi tavata?

Myymälässämme

Tule myymäläämme, jossa voit kokea kaikki mallimme, koskettaa materiaaleja ja todella saada tuntuman siitä, mikä sopii sinulle. Me keitämme kahvit.

Kotonasi

Lahjakas keittiöasiantuntijamme tulee kotiisi laukku täynnä näytteitä ja voit puhua projektistasi siellä, missä se tapahtuu. Sinä tarjoat kahvit.

Verkossa

Tapaamme Zoomissa keskustellaksemme projektistasi. Tämä tarkoittaa, että me molemmat keitämme omat kahvimme.