Projektitapaaminen – milloin minun pitäisi varata se?

Kun olet valmis aloittamaan uuden keittiön suunnittelun, on järkevää varata projektitapaaminen. Sinulla on hyvä käsitys projektin aikataulusta, haluamastasi ulkoasusta ja olet valmis syventymään yksityiskohtiin.

Tärkein tapaaminen

Täällä tehdään suuria päätöksiä.

Joillekin tämä on toinen tapaaminen, koska kaikkiin alustaviin kysymyksiin on vastattu inspiraatiotapaamisen aikana ja tiedät milloin haluat projektisi etenevän. Vaikka inspiraatiotapaaminen ei ole pakollinen – voit aloittaa projektitapaamisella, jos olet tehnyt päätöksesi ja sinulla on kaikki mitat ja rakenneyksityiskohdat tiedossasi.

Tämän tapaamisen aikana keittiöasiantuntijamme alkaa suunnitella kaikkea yksityiskohtaisesti edistyneessä ohjelmistossamme. Tiedät haluamasi mallin, mitat, tarvitsemasi elementit sekä projektisi aikataulun. Yhdessä suunnittelemme ja piirrämme uuden keittiösi, ja saat 3D-kuvan siitä, miltä se tulee näyttämään. Siksi tämä tapaaminen kestää kaksi tuntia. 

Voimme näyttää sinulle lopputuloksen 3D-muodossa – ja antaa sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen. 

Tämän tapaamisen jälkeen ei ole liian myöhäistä muuttaa mieltäsi työtason materiaalista tai värivivahteesta – mutta sinun tulee tulla kokoukseen valmiina tekemään päätöksiä.