Budjetillasi saat tämän

Näin paljon tanskalaista muotoilua saat vastineena rahoillesi.

CIMA light oak

11 269 €

Kun asetat oikeat prioriteetit ja teet oikeita valintoja alusta alkaen, voit saada yllättävän paljon tanskalaista muotoilua budjetillasi. Budjetistasi riippumatta voit saada älykkään, vastuullisen tanskalaisen design-keittiön, joka kestää vuosia. Paikallinen keittiöasiantuntija auttaa sinua valitsemaan oikeat kaapit, työtasot, kodinkoneet ja tarvikkeet. Sen jälkeen voit itse päättää, haluatko päivittää. Voit kuitenkin aina olla varma siitä, että perustana on keittiö, jonka omistamisesta voit olla ylpeä monta vuotta.

Aloita keittiöunelmasi loistavasti.

— Yksityiskohdat ratkaisevat.

Edullisten tuotteiden valikoimastamme löydät altaita, hanoja ja työtasoja, jotka kaikki pitävät kokonaishinnan alhaisena laadusta tai muotoilusta tinkimättä.. Mielestämme kaikilla on oikeus tanskalaiseen designkeittiöön budjetista riippumatta.

— Varaa tapaaminen silloin, kun sinulle sopii.

Voit varata kokouksen silloin, kun sinulle ja kalenterillesi sopii. Tarjoamme erityyppisiä tapaamisia, joten on täysin sinusta kiinni, haluatko tavata jossakin myymälässämme, kotona turvallisessa ympäristössä tai videon välityksellä.Kaikki tapaamiset ovat ilmaisia ja sitoumuksettomia, ja kuten aina, varmistamme, että saat maailmanluokan asiakaspalvelua.