Kodinhoitohuone - kodin piilotetun helmen suunnittelu

Jos kodissasi on kodinhoitohuone - vau, voitit jättipotin! Jos ei, sinulla saattaa olla sille vain eri nimi - takasisäänkäynti, pesutupa, autotallin nurkka tai jopa kuisti. Tämäntyyppisellä huoneella voi olla niin monia toimintoja, ja se voi joskus näyttää hyvin väsyneeltä - useimmat ihmiset ajattelevat harvoin sen sisustamista.Pienellä inspiraatiolla ja tanskalaisella muotoilulla voit kuitenkin tehdä kodinhoitohuoneestasi helmen. Tässä on muutamia suosikki-ideoitamme:

Kodinhoitohuoneen inspiraatio lähtee käytännön tarpeista

Yleensä suosittelemme, että aloitat unelmistasi - mutta kodinhoitohuoneen tapauksessa on järkevintä aloittaa tarpeistasi. 

Kodinhoitohuone - talosi alkemisti

Huoneen nimestä riippumatta sen päätehtävänä on todennäköisesti tukea maagisesti jotain kodin toista huonetta. Pääasiassa sotkua aiheuttavat tehtävät, joita muut huoneet eivät ole "valmistautuneet" hoitamaan. On myös hyvin tavallista, että se naamioituu useaksi huoneeksi samanaikaisesti - toissijaiseksi eteiseksi, ruokakomeroksi, työpajaksi ja pesuhuoneeksi. Kaikki yhdessä maagisessa huoneessa.

Keskity - ja panosta kunnolla kodinhoitohuoneeseesi

Hyvä ajatus on siis valita nykyisen kodinhoitohuoneen keskeiset toiminnot, panostaa niihin täysillä - ja tehostaa niiden varustelua:

  • Siivousaltaan on oltava syvempi ja suurempi kuin keittiössäsi oleva pesuallas
  • Takkien ripustamiseen pitäisi olla enemmän tilaa - sadetakit ja ulkotyövaatteet vievät enemmän tilaa
  • Kodinhoitohuoneen työtason tulisi olla pikemminkin vankka kuin herkkä, jotta saat kestävän pöydän, jota sinun ei tarvitse varoa
  • Runsaasti säilytystilaa kaikille niille tavaroille, jotka epäilemättä päätyvät sinne

 

Kvik XL ja XXL - tanskalaista muotoilua kodinhoitohuoneisiin

Kun otetaan huomioon, että kodinhoitohuoneen käyttötavat ovat moninaiset, olipa se sitten apukeittiö, työpaja tai sotkuhuone, suosittelemme tasojen nostamista. Tulevaisuutesi kiittää sinua siitä, että valitsit kaapit XL- ja XXL-mallistostamme. Enemmän tilaa ja enemmän säilytystilaa, jotta kodinhoitohuoneesi on hallinnassa. 

Nosta pyykinpesun tasoa - selkäsi kiittää.

Ensinnäkin, nosta pesukone ja kuivausrumpu sinne, minne ne kuuluvat - omalle tasollesi. Aseta ne matalan kaapin päälle (suosikkimallissasi) täydellisen korkeuden saavuttamiseksi - tai kysy neuvoa paikallisesta Kvik-myymälästäsi.

Mittojen mukaan valmistetussa liukuovikaapissa voit säilyttää sekä tavallisia vaatekaappiesineitäsi että käyttötavaroita - lisäksi sinne mahtuu kuivausteline ja silityslauta, ja silti sinulla on tilaa pinota talvipeitot kattoon asti.

Kasvimaalta tai tuoreeltaan markkinoilta - puhdista kasvikset tyylikkäästi

Jos kodinhoitohuoneesi toimi apukeittiönä, kun valmistelet suuria päivällisiä, kuuntele. Nykyaikainen, hyvin varustettu työtaso on vain puolet työstä. Tarvitset hyvän esivalmisteluaseman, jotta et tee kodinhoitohuoneesta sotkuista painajaista. Suosittelemme hyvää syvää tiskiallasta ja tehokasta keittiöhanaa, joka sopii sinulle, ruoanvalmistukseen ja tietysti illallissuunnitelmiin.

Se ’outo’ säilytystilasi rakastaa mittojen mukaan valmistettuja liukuovia

Kodinhoitohuoneet ovat kuin magneetti kaikkien niiden tavaroiden säilyttämiseen, joita et käytä niin usein mutta tarvitset silti - ja liukuovilla varustettu ylimääräinen vaatekaappi on erittäin monipuolinen. Anna meidän räätälöidä sellainen kaikille tavaroillesi - ja pidä sukset ja mailat siististi piilossa, kunnes tarvitset niitä. 

Integroi tilaa vievät asennukset räätälöidyllä tyylikkyydellä

Kuumavesisäiliöt, uunit, putkistot - ja se sulaketaulu, joka on aina oudon muotoinen (ja hyvin ruma), pilaavat yleensä kodinhoitohuoneen ilmeen. Mutta tanskalaisen muotoilun avulla se voidaan kiertää - ja vieläpä yllättävän edullisesti. Pyydä myyjiämme kertomaan sinulle vaihtoehdoista. Kuten koko seinän kattava vaatekaappi tai liukuovikaappi. Maksimoi säilytystilasi kattoa myöten ja piilota samalla kaikki rumat osat!

Tämä kuva: Kiitos @SkoleniRaasted Instagramin kautta

Jos kodinhoitohuoneesi toimii sisäänkäyntinä....

...se on luultavasti ikkuna jokapäiväiseen elämääsi - lapset ja heidän ystävänsä ryntäävät sisään ja pudottelevat koululaukkujaan kaikkialle. Koira juoksee sisään mutaiset tassut sateen jälkeen. Se on täynnä toimintaa ja tavaraa. Märät takit, talvivaatteet - ja likaiset saappaat, jotka tarvitsevat kodin. Ja lisäksi penkki niiden pukemiseen? Senkin on sovittava! Kvikin korkeat kaapit ovat maanantaista sunnuntaihin hengenpelastajia, sillä niissä on runsaasti kenkähyllyjä ja ylimmillä hyllyillä tilaa villapaidoille, käsineille ja kaikelle muulle.

Tämä kuva: Kiitos, @Home_by_Soendergaard Instagramin kautta