Inspiraatiotapaaminen — milloin minun pitäisi varata sellainen?

AVOLIA arizona beige

9 766 €

Et ehkä ole koskaan yrittänyt ostaa uutta keittiötä tai tehdä koko kodin remonttia, joten sinulla on epäilemättä paljon kysymyksiä. Mutta voi olla vaikea tietää mistä aloittaa. Juuri sitä varten inspiraatiotapaamisemme ovat.

Haluat tutustua uusimpiin malleihin ja älykkäisiin ratkaisuihin, ja saada tuntuman siitä, miltä haluat kotisi näyttävän. Ehkä haluat tietää, minkä tyyppiset työtasot ovat naarmuuntumattomimpia? Tai ehkä sinulle on unelma keittiöstä, kylpyhuoneesta tai vaatekaapista ja jokin pieni ongelma on jatkuvasti tielläsi?

Nämä ovat kaikki hyviä syitä puhua ammattilaisen kanssa — eikä sinun tarvitse edes olla varma, että haluat työskennellä kanssamme projektissasi. Olemme täällä sinua varten alkuvaiheessa, vastaamassa kaikkiin kysymyksiisi ja auttamassa sinua löytämään parhaan ratkaisun projektiisi.

Varaa aikaa keskustelulle, joka on juuri sitä — keskustelu

Kutsumme sitä inspiraatiotapaamiseksi — mutta meillä ei ole salaista ohjelmaa, joka inspiroisi sinua maagisesti, paitsi näyttelytilamme. Ei ole mitään moniväriesitystä. Tapaaminen on yleensä vain keskustelu — joskus pöydän ääressä, mutta yleensä vaelluksella näyttelytilassamme, kuppi kahvia kädessä. 

Ensimmäinen askel matkallasi

Tietenkin on järkevää ajatella inspiraatiotapaamista ensimmäisenä tapaamisena kanssamme, koska siellä vastaamme kaikkiin alustaviin kysymyksiisi. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja toivottavasti lähdet inspiroituneena ja toisen tapaamisen varanneena — siihen, jossa piirrämme uuden keittiösi. 

Joten inspiraatiotapaaminen on juuri sitä — tilaisuus inspiroida sinua ja avata silmäsi kaikille uuden keittiön, kylpyhuoneen tai vaatekaapin mahdollisuuksille. Se on myös tilaisuus kysyä kaikki kysymyksesi ja saada asiantuntija-apua ennen kuin aloitat projektisi konkreettisen suunnittelun.

Varaa inspiraatiotapaaminen jo tänään ja aloita