Budjettivinkit ja -niksit

Hyvä laatu ei tarkoita korkeaa hintaa -- anna meidän näyttää miten.

Tässä ovat parhaat vinkkimme ja niksimme, joiden avulla saat tanskalaisen design-keittiön hintaan, johon sinulla on varaa. Pitämällä nämä vinkit mielessäsi ja valitsemalla foundation-tuotteitamme, voit rakentaa vankan perustan sinulle todella tärkeiden tuotteiden päivitykselle.

Jokainen suuri hanke tarvitsee vankan perustan, eikä uusi keittiösi ole poikkeus. Olemme koonneet yhteen joitakin edullisimpia tuotteitamme, joiden avulla voit rakentaa vankan perustan projektillesi. Foundation-tuotteemme antavat sinulle loistavan lähtökohdan keittiöprojektillesi.

Ja voit helposti pysähtyä tähän ja saada upean tanskalaisen design-keittiön, jota rakastat vielä vuosia. Tai ehkä huomaat, että budjetissasi on tilaa hankkia jotain pientä ylimääräistä - ehkäpä kuumavesihana, joten voit aina loihtia kuuman kupin teetä tai höyryuuni, joka takaa täydellisen kuoren viikonlopun leivälle. 

Laadukkaat foundation-tuotteemme ovat vain yksi tapa, jolla voimme auttaa sinua saamaan unelmiesi tanskalaisen design-keittiön hintaan, johon sinulla on varaa. 

Selkeä vaihtoehto

Vakiolaminaatti.

Tämä laminaattityötaso on vakiomittaisena neljän metrin pituinen, ja se on erittäin edullinen. Se ei ole paras valinta vain siksi, että se pitää hinnan yllättävän alhaisena, vaan se on myös vastuullinen valinta, sillä laminaatti on pitkäikäistä ja ytimen puu on peräisin sertifioidusta kestävästä metsätaloudesta. Bonuksena toimitusaika on vain kaksi viikkoa.

Katso laminaattityötasot täältä
Meillä on perusasiat

Edulliset kodinkonepaketit.

Valitsemillasi kodinkoneilla on suuri vaikutus keittiön lopulliseen budjettiin.

Teemme tiivistä yhteistyötä laitevalmistajien kanssa varmistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen hinnan. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota täydellisiä neljän kodinkoneen paketteja hinnoilla, joihin sinulla on varaa.

Zanussi-laitepakettisi voisi sisältää seuraavat asiat.

HV1644

Keittotaso

HV1637

Uuni

HV1649

Astianpesukone

HV1649

Jääkaappi

Katso myös Veda, Tinta ja Ombra.

— VEDA white

Tämä elegantti ja yksinkertainen keittiö ilmentää tanskalaisen muotoilun parhaita piirteitä, ja se tuo kotiisi keveyttä ja siroutta edulliseen hintaan.

— OMBRA green

Ombra on sinulle, joka haluat tuoda luonnon rauhoittavan vihreyden sisätiloihin. Ombran rauhoittavat muodot ovat myös sisältä vihreitä.

Anna meidän opastaa sinua

Tärkeät yksityiskohdat.

Foundation-valikoimastamme löydät altaat, hanat ja työtasot, jotka todella vaikuttavat kokonaishintaan laadusta tai muotoilusta tinkimättä. Mielestämme jokaisella pitäisi olla kaunis tanskalainen design-keittiö, olipa budjetti mikä tahansa.

Aloita keittiön suunnittelu jo tänään
White kitchen with cabinets and dot handles