Enemmän tilaa älykkäällä säilytyksellä.

Kaikki huoneet ansaitsevat huomiota ja harmoniaa - myös ne, jotka ovat pieniä ja vinoja. Kun koko koti tai pelkkä yksi huone kuuluu kategoriaan "pieni, mutta hyvä", älykkäät säilytysjärjestelmät tuovat sinulle yllättävän paljon tilaa kaikelle kengistä ja vaatteista pikkutavaroihin ja jokapäiväiseen sotkuun.

Pienen vaatekaapin ei tarvitse olla iso projekti! Olipa haasteesi sitten pieni sisäänkäynti tai kiinteistönvälittäjän sanoin "viehättävä ja kodikas makuuhuone", voit löytää apua vinkeistämme älykkäistä ratkaisuista, jotka hyödyntävät vähäistä tilaa - rikkomatta budjettia.

Lämmin vastaanotto kotonasi.

Pieni eteinen, joka on täynnä päällysvaatteita, kenkiä ja saappaita, antaa nopeasti sotkuisen vaikutelman.

Koosta riippumatta tilan voi kuitenkin yleensä hyvin järjestää niin, että ovesta on helppo päästä sisään ja ulos. Älykkäät kenkähyllyt hallitsevat jalkineita, ja erityisesti kapea sisäänkäynti hyötyy liukuovista, jotka piilottavat päällysvaatteet pois tieltä, hyödyntävät huoneen korkeutta - eivätkä vie tilaa, kun avaat ne.

Ja sitten voit täydentää sen hattuhyllyllä ja yksinkertaisilla, kauniilla ripustimilla, jotka luovat huoneeseen ilmaa ja valoa.

Makuuhuoneessa tilaa unelmillesi.

Pienessä makuuhuoneessa sisäänrakennetut kaapit ovat ilmeinen ratkaisu, mutta nurkasta voi löytyä tilaa myös käytännölliselle vaatekaapille, jossa on joko saranaovet tai liukuovet. Lisäksi sänky kutsuu erittäin tehokkaaseen säilytykseen. Pyörillä varustettujen älykkäiden laatikoiden avulla voit kätkeä sängyn alle pyyhkeitä, vuodevaatteita, rihkamaa ja joulukoristeita ja tehdä tilaa suurille unelmille pienessäkin makuuhuoneessa.

Pieni ratkaisu, jolla on suuri merkitys.

Valitse laatikot hyllyjen sijaan.

Käytännöllisillä, tilavilla laatikoilla voit hyödyntää syvyyttä ja saada paremman yleiskuvan kuin silloin, kun vaatteet ja tavarat ovat pinoissa hyllyillä. Laatikot ovat harvoin halvin vaihtoehto, mutta kun etsit optimaalista säilytystilaa, ne antavat sinulle täyden hyödyn vaatekaapin tilankäytöstä. Laita likaiset vaatteet käytännöllisiin, ulosvedettäviin pyykkipusseihin ja sijoita laatikot kaapin alaosaan, jossa ne ovat helposti saatavilla.

Hyödynnä korkeus lattiasta kattoon.

Hankkiudu eroon ärsyttävästä sotkusta vaatekaapin päällä. Lattiasta kattoon ulottuvat korkeat liukuovet kätkevät sotkun pois. Sijoita muutama ylimääräinen hylly kaapin päälle, ja voilá! Saat täydellisen paikan makuupusseille, vieraspeitoille ja muille tavaroille, joita vain harvoin tarvitsee hakea kätköistä. Ja sitten saat kaupan päälle puhtaan, harmonisen ilmeen!

Etsi lisätilaa.

Kapea sisäänkäynti tai kaltevat seinät tarjoavat usein käyttämätöntä tilaa. Jos sinulla on matalat huoneet, voit luoda päinvastaisen illuusion ripustamalla hyllyjä katon alle. Se luo tilaa herkullisille säilytyslaatikoille, kirjoille - tai riville värikkäitä korkokenkiä! Hanki lisää lattiatilaa vähillä mutta tilavilla huonekaluilla ja täydennä vaatekaappia seinälle ripustettavilla hyllyillä. Ne nostavat tavarat lattialta ja luovat huoneeseen mukavan ilmavan vaikutelman.

Onko sinulla vaikeuksia muistaa, mitä vaatekaapissasi säilytetään? Kun tilaa on niukasti, kesäiset topit, shortsit ja mekot voidaan helposti piilottaa neulepuseroiden ja villasukkien taakse. Lajittele vaatekaappisi vuodenaikojen mukaan: Laita talvivaatteet kesällä kaapin perälle tai laatikoihin ja ota ne esiin, kun pakkanen kolkuttaa ovelle. Se on kuin hankkisi uuden vaatekaapin kahdesti vuodessa!

On tärkeää, että mitat ovat oikein!

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun otat mittanauhan esiin, sinun kannattaa mitata seuraavien ohjeiden mukaan, kun tarvitset uuden liukuovikaapin:

  • Korkeus - mitattuna kolmesta kohdasta; vasemmalta puolelta, keskeltä ja oikealta puolelta. Pienin mitta määrittää korkeuden.
  • Leveys - mitataan lattiasta ja katosta, jotta nähdään, ovatko seinät vinossa. Pienin mitta määrittää leveyden.
  • Syvyys - Vakiosyvyys ratkaisuissamme on 68 cm. Näin varmistat, että sinulla on tilaa kaapeille, kiskoille ja liukuoville.

Anna meidän auttaa sinua saavuttamaan vaatekaappiunelmasi. Meillä on paljon kokemusta kaikesta kompakteista vaatekaapeista vaatehuoneisiin.

Opas vaatekaapin mittausta varten

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.

Vaatekaappi ja liukuovet.

Mallit
— VARIO19 white

Kaunis ja yksinkertainen avoin vaatekaappi, jonka suunnittelussa on keskitytty selkeisiin linjoihin ja eniten käyttämiesi tavaroiden helppoon saatavuuteen.

— SMART black wood

Mustat Smart-liukuovet ovat sinulle, joka haluat tyylikkään ja minimalistisen vaatekaappiratkaisun.

— MILK

Milk-vaatekaapit ovat täydellinen valinta sinulle, joka etsit klassisia ja yksinkertaisia valkoisia ovellisia kaappeja.