Onko tee-se-itse-keittiö oikea valinta minulle?

Kaikki mitä sinun tulee tietää keittiön asentamisesta

Tee-se-itse, rakenna-se-itse, yhdessä rakennettu keittiö, harrastaja, kodinrakentaminen - on niin paljon sanoja, jotka kuvaavat DIY:tä ja yhtä monta syytä tehdä se itse. Mutta ilmeisin syy tee-se-itse-valintaan on - alennus.

Keskimäärin

voit säästää 15 % keittiöstä

jos päätät tehdä sen täysin itse

But there are many other things to consider other than just the money you can save – and we want to be sure you make an informed decision when you choose to DIY. So, let's talk about how much you can save, why you should choose DIY and when you maybe shouldn't.

Jos olet tosissasi DIY:n suhteen, suhtaudumme vakavasti tee-se-itse-alennukseen

Se on melko yksinkertaista - projektisi hinta koostuu kahdesta pääosasta:

  1. Laitteisto - (kalusteet ja kodinkoneet)
  2. Ohjelmisto - ystävälliset ihmiset, jotka toimittavat, kokoavat ja asentavat kaiken puolestasi kotiisi. DIY-alennus on heidän aikansa ja vaivansa hinta. 

So how much IS that?

It would be unserious to name a specific figure since projects vary significantly in size and complexity. Statistically, the average DIY kitchen, bathroom or wardrobe project ends up with an approximate DIY discount of 15% if you fully install your project. We offer multiple DIY methods, and you can choose the one that suits you best - you can read about them below.

Valkoinen keittiö saarekkeella ja massiivipuinen työtaso

MANO white

12 905 €

3 tapaa käyttää DIY-alennus

On täysin OK tehdä se vain rahan vuoksi -

Tämä on itse asiassa se, mitä asentajamme tekevät.

CIMA dark oak

10 613 €

— mutta voit tehdä sen myös toteuttaaksesi keittiöunelmasi

Valitse tee-se-itse, jotta sinulla on varaa quookeriin, viinikaappiin tai päivitettyyn työtasoon. On järkevää käyttää koko budjettisi unelmiesi keittiön hankkimiseen, jos pystyt asentamaan sen itse.

— tai voit laajentaa tyyliäsi kylpyhuoneeseen tai vaatekaappiisi

Ehkä sen asentaminen itse tarkoittaa, että voit laajentaa uuden tanskalaisen tyylisi toiseen huoneeseen, kuten kylpyhuoneeseesi tai eteiseen.

Puhutaan Kvik DIY-projektin vaatimista taidoista

Kuten luultavasti tiedät, toimitamme aina korkealaatuista tanskalaista muotoilua, joka on räätälöity mittojen mukaan ja tarkka jokaista yksityiskohtaa myöten.

Tanskalainen muotoilu keskittyy tarkkoihin linjoihin ja yksityiskohtien täydellisyyteen. Jos emme ulottaisi tätä ammattitaitoa aina asennukseen asti, tee-se-itse olisi todennäköisesti helpompaa. Kuka tahansa voisi koota kaiken laatikossa olevalla kuusiokoloavaimella. 

Mutta sitten olisi varmasti rakoja ja puutteita - "vakiokokoja", jotka eivät vain sovi tilaasi, kaltevia työtasoja ja huojuvia kaappeja. Mikään tanskalainen muotoilu ei voi korvata sitä.

Ei kuusiokoloavainta. Ei vakioratkaisuja. Vain tanskalaista muotoilua?

Tämä tarkoittaa, että ohjeemme on suunnattu tälle ammattitaidolle, ja tarvittavat työkalut eivät ole paketin mukana toimitettu kuusiokoloavain. Sinulla on oltava kunnollinen työkalusarja ja sinulla on oltava taidot käyttää niitä turvallisesti.

Katso tämä video saadaksesi käsityksen siitä, mitä se vaatii.

Pitäisikö sinun valita DIY?

Tietenkin on täysin sinun päätettävissäsi, valitsetko DIY-reitin.

Mutta kokemuksemme mukaan onnistunut DIY-tekijä pystyy tekemään sen yhtä tarkasti kuin asentajamme - "mukava kaveri" yllä olevassa videossa, vaikkakaan ei ehkä yhtä nopeasti kuin hän. Video antaa hyvän kuvan siitä, minkä tyyppinen haaste se on. Videon asentajalla on hienoja työkaluja, mutta ne eivät ole erikoistyökaluja, ja samat löytyvät hänen omasta työkalupakistaan. Hän ruuvaa ruuvit suoraan kaikentyyppisiin seiniin ja leikkaa pyöreitä ja neliömäisiä reikiä kaappeihin tarkasti ja ensimmäisellä yrityksellä, koska hänellä on kokemusta puusepän käyttöohjeen lukemisesta. Hän on kokenut Kvik-asentaja, mutta hänellä ei välttämättä ole muodollista puusepän koulutusta, eikä hän ole sähköasentaja, mutta hän voi asentaa keittiön, mukaan lukien kaikki laitteet. Ja niin voit sinäkin, jos sinulla on työkalut, tietotaito, vähän kärsivällisyyttä ja rohkeutta tehdä se. 

Kenen ei pitäisi valita tee-se-itse?

Itse asiassa keittiömme (tai kylpyhuoneet tai vaatekaapit) voivat asentaa onnistuneesti sekä miehet että naiset, nuoret ja vanhat. Mutta jos uskot, että Kvik DIY -projektisi on yhtä helppo koota kuin kirjahylly, jonka haet jostakin suuresta tavaratalosta, yllätyt epämiellyttävästi. Emmekä suosittele, että valitset DIY:n.