OMBRA

Tanskalaisen luonnon inspiroima Ombra ympäröi sinua rauhoittavalla muotoilulla, ja sen rauhoittavat elementit heräävät henkiin luonnollisissa, kierrätetyissä materiaaleissa. Kun valitset sen keittiöösi, on luonnollista laajentaa estetiikkaa myös eteiseen ja kodinhoitohuoneeseen.

OMBRA

-– muoto ja toiminta täydellisessä harmoniassa.

Kauniit, helposti puhdistettavat pinnat, jotka on valmistettu kierrätetyistä PET-muovipulloista, runsaasti säilytystilaa, penkki, jolle voit istua alas ja ottaa kengät pois, kun tulet kotiin kovan päivän jälkeen. Ombra-eteisratkaisu saattaa olla juuri sitä, mitä etsit.

-– räätälöi vetimet.

Ombran erottuvat soikeat vetimet ovat saaneet innoituksensa Tanskan rantojen sileistä kivistä. Voit valita kuudesta eri väristä ja antaa eteisellesi persoonallisen tyylin. Ja voit aina vaihtaa ne myöhemmin, virkistää asioita hieman, kun olet valmis muutokseen.

-– kaksi jännittävää väriä kierrätysmateriaaleista.

Ombra on saatavana kauniin rehevän vihreänä tai raikkaan valkoisena. Molemmat värit on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista, ja niissä on himmeä ja silkkinen pinta, joka on helppo puhdistaa. Ombra ei ole vain kestävä, vaan myös helppo puhdistaa. Ydin on kierrätettyä puukuitua, joten kalusteet on valmistettu seuraavaa sukupolvea ajatellen.

Kvik yhdisti voimansa tanskalaisen Says Who -muotoilutoimiston kanssa Ombran kehittämiseksi. Nikolaj Duven ja Casper Meldgaardin juuret pitkissä tanskalaisissa muotoiluperinteissä sopivat täydellisesti yhteen Kvikin omien arvojen kanssa.

”Rakastamme yksinkertaisuutta ja haluamme pitää asiat yksinkertaisina. Uteliaisuutemme ruokkii meitä, ja pyrimme aina haastamaan odotukset. Uskomme, että muotoilu kuuluu kaikille. Halusimme luoda keittiön, jossa luonnon elementeillä on keskeinen rooli tulevaisuuden modernissa keittiössä. Puhtaat linjat ja yksinkertaisuus määrittävät kokonaisuuden. Ainutlaatuiset yksityiskohdat kertovat tarinan. " - Says Who

OMBRA -– ei vain keittiöön.

— –- täydellinen keittiöön.

Valitse Ombra keittiöösi saadaksesi yhtenäisen ilmeen koko kotiisi.

— -– täydellinen kylpyhuoneeseen.

Tuo Ombran rauhalliset linjat myös kylpyhuoneeseen.

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.

Tutustu tanskalaiseen vaatekaappisuunnitteluun