LINEARIS –- palveluksessasi.

Linearis on palveluksessasi eteisessä tai makuuhuoneen vaatekaapissa. Tai valitse se kodinhoitohuoneeseen. Se on loistava tanskalainen designvalinta, joka luo toiminnallista estetiikkaa koko taloosi.

LINEARIS

LINEARIS -– palveluksessasi siitä hetkestä lähtien, kun astut ovesta sisään.

Jos eteisesi on vilkas tulo- ja lähtövyöhyke, Linearis huolehti kaikista yksityiskohdista. Loistavien pintojen takana vierailijoiden ja kiireisen perheesi takit, hanskat ja huivit ovat tervetulleita ja järjestyksessä. Linearis on intuitiivisen helppo avata vetimillä – ja voit räätälöidä siitä mukavan penkin, joka kutsuu jopa keskustelemaan, kun vieraat riisuvat kenkänsä.

LINEARIS -– valmistettu oikeista materiaaleista.

Vaikka Linearis hoitaa vain vaatekaapin työtä, olet luultavasti kiinnostunut sen ansioluettelosta.

Kaikki Linearisin puu on FSC-sertifioitua (eli se on peräisin vastuullisesta metsätaloudesta), ja erikoiskalvomme, joka antaa sille kauniin naarmuuntumattoman mattapinnan, on valmistettu kierrätetyistä PET-muovipulloista, joten se on miellyttävän tuntuinen ja helppo puhdistaa.

LINEARIS -– räätälöinti tulee luonnostaan.

Jos valintasi on mittojen mukaan valmistettu vaatekaappi, Linearis on yksi ensimmäisistä ehdokkaista.  Yksinkertainen ja rento muotoilu mukautuu helposti juuri sinun huoneeseesi.  Vaatekaappien luettelo on monipuolinen ominaisuuksiltaan ja mitoiltaan, ja voit jopa yhdistää Linearisin XXL-keittiökaappeihin, jos haluat vielä enemmän tilaa.

LINEARIS –- ei vain vaatekaappiisi.

— Tutustu muihin keittiömalleihimme.

Niin paljon tanskalaista muotoilua, josta valita!

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.