Käytämme evästeitä liikenteen mittaukseen ja sisällön optimointiin. Haluatko lisätietoa evästeistä?

Hae inspiraatiota kotiisi

Useimmat sisustusideat saavat alkunsa erilaisista häilyvistä ajatuksista ja etäisistä unelmista. Teemme parhaamme auttaaksemme sinua laittamaan ajatuksesi järjestykseen ja toteuttamaan unelmasi. Haluamme myös inspiroida ja yllättää sinut sekä haastaa sinut uusilla ideoilla siitä, miltä unelmakeittiösi, unelmakylpyhuoneesi tai unelmavaatekaappisi voisi näyttää. Meille on nimittäin tärkeintä, että löydät unelmiasi ja tarpeitasi vastaavan ratkaisun.
Toteuta unelmasi, päästä mielikuvituksesi valloilleen ja inspiroidu alla olevista mallistoistamme.

Tarvikkeet

Tutustu kaikkiin sisustustarvikkeisiimme.

Kvik koko kotiin

Tanskalaista muotoilua yllättävän edulliseen hintaan ei jää pelkästään keittiöön. Tarjoamme laajan valikoiman ratkaisuja koko kotiin. Tilavista vaatekaapeista upeisiin baarituoleihin ja tyylikkäisiin valaisimiin. Tanskalaisten perinteiden mukaisesti kaikissa yhdistyvät upeat muodot ja toimivuus. Näin voit luoda yhdenmukaisen sisustuksen koko kotiin ja hyödyntää tilat optimaalisesti.
Sisustus - Mano-thumbnail-590x442px

MANO-vaatekaappi

2 774 €

Mano koko kotiin

Upeilla moduulirakenteilla Manoa koko kotiin.

Sisustus - Mano-utilityroom-2960x1268px

MANO-kodinhoitohuone

2 974 €

Joustava sisustus Kvikistä

Kvik arvostaa hyvää tanskalaista muotoilua. Tämä ilmenee myös erilaisista sisustusmallistoistamme.

Tanskalaista muotoilua yllättävän edulliseen hintaan

Kaikki keittiö-, kylpyhuone- ja vaatekaappimoduulimme voidaan sovittaa yksilöllisten toiveittesi mukaisesti. Kvikistä saat inspiraatiota sisustamiseen niin pieneen kaupunkiasuntoon kuin perheen omakotitaloon. Kaikki sisustusratkaisumme ovat modulaarisia ja mukautettavia, jotta voit hyödyntää tilasi mahdollisimman hyvin. Kaikki tietenkin yllättävän edulliseen hintaan, johon kaikilla on varaa.
book-et-moede-800x600px

Neuvontaa, inspiraatiota ja vinkkejä

Me Kvikissä tiedämme, että hyvin harvat ovat aikaisemmin ostaneet uutta keittiötä, kun he tulevat myymäläämme. Siksi osaavat keittiöasiantuntijamme ovat aina valmiina antamaan osaavaa neuvontaa suurissa ja pienissä asioissa, jotta voimme yhdessä löytää parhaan ratkaisun uudeksi keittiöksesi.
Löydä lähin Kvik-myymälä
OverlayLoading
BookingFormZipRequired

KvikHomeModalYourZip:

KvikHomeModalYourZip: