Kylpyhuonealtaat

Kaunis kylpyhuone tekee aamuaskareista nautinnon. Altaalla on tässä ratkaiseva rooli. Tyylikäs muotoilu on tietenkin tärkeää, mutta on tärkeää huomioida perheen päivittäiset tarpeet sekä päivittäinen puhdistus ja hoito. Tee löytöretki sivuille ja löydä sinulle sopiva allas.

Altaat kaikkiin kylpyhuoneisiin.

Muotoilu ja toiminta tiiviissä yhteistyössä

Kylpyhuonealtaan valitseminen tarkoittaa muotoilun ja toimintojen tasapainottelua. Kvik myy ainoastaan kulutusta kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista, kuten posliinista ja keinomarmorista, valmistettuja tyylikkäitä altaita, jotka oikein hoidettuna pysyvät kauniina vuodesta toiseen.

Altaamme sointuvat omiin tyylipuhtaisiin kylpyhuonekalusteisiimme, joita on saatavana 60 – 160 cm leveinä. Niitä voidaan käyttää kaikenlaisissa kylpyhuoneissa. Valitse itse hana ja sopiva pohjatulppa, niin saat altaan joka on viimeistä piirtoa myöten makusi mukainen. Mieti myös muotoilua: Pyöreä allas voi antaa huoneelle romanttisen, klassisen ilmeen, kulmikas allas luo minimalistisemman lookin.

Täältä löydät ohjeemme kylpyhuoneen ja altaan puhdistukseen.

Erillis- vai kaksoisallas?

Monilapsisen perheen kannattaa valita kaksoisallas – näin ei tarvitse taistella tilasta aamun kiireisinä hetkinä. Pienempään kylpyhuoneeseen meillä on useita pieniä altaita, mm. Laufenin suositut ja huippumodernit posliinialtaat.