Tinta - loistaa värillisenä

Tinta antaa luonnetta kylpyhuoneellesi - myös sellaisiin, joissa on niukka valkoinen sisustus. Leikkisät värinauhat lisäävät persoonallisuutta tanskalaiseen design-kylpyhuoneeseesi ja ovat eloisa alku loppupäivällesi.

Tinta

Huomenta aurinkoinen

Tinta on houkuttelevan yksinkertaista muotoilua. Minimalistiset täysin valkoiset kaapit integroiduilla vetimillä – jotka voit räätälöidä haluamallasi värillä! Täydellinen uneliaisiin aamuihin, joissa tämä väriläiskä ohjaa sormiasi oikeaan suuntaan ja saa sinut valmistautumaan hetkessä. Tintan vedinprofiilit ovat paljon muutakin kuin värejä – niitä on saatavana useissa eri materiaaleissa (hei antiikkipronssi) ja puukuvioissa, kuten tammi. 

Tintan laatikot ovat riittävän isoja koko perheen tarvikkeille – tai täydellisiä kauneuden ystävälle! Lisäksi niiden ydin on valmistettu kestävästä kierrätetystä MDF-levystä, ja niissä on kätevä soft close -järjestelmä. Ei enää paukkuvia laatikoita, jotka saavat sinut huonolle tuulelle aamulla!

Tinta kokonaiskuvassa.

Jos olet suunnitteluvaiheessa, on hyvä miettiä, miten Tinta voisi sopia sinulle. 

Tärkeimmän muotoiluelementin, lisättävän värin, ansiosta Tinta sopii erinomaisesti tiukan kokovalkoisen ilmeen "pehmentämiseen". Se voi myös yhdistää muita elementtejä, joita suunnittelet kylpyhuoneeseesi tai jotka ovat jo olemassa - ajattele esimerkiksi messinkihanoja tai seinien värejä. 

Nämä profiilielementit ovat myös loistava keino yhdistää keittiön tai eteisen sisustustyyli toistamatta itseäsi kokonaan.

Tintan erottuva muotoilu tuo raikkautta pienimpiinkin kylpyhuoneisiin. Ja jos suunnittelet suurempaa kylpyhuonetta tai tarvitset ylimääräistä säilytystilaa, tätä mallia on saatavana melkein kaikissa kaappityypeissä ja leveyksissä - ohuista korkeista kaapeista XXL-pesuallaskaappeihin. 

Mikä on seuraava askeleeni?

If you would like more precise knowledge of which Tinta element could fit into your bathroom's dimensions, you can have a free consulting hour with one of our consultants.

Tutustu kylpyhuonemalleihimme

Mallit