Zanussi

Meidän intohimo on toimittaa käytännöllisiä ja tehokkaita ratkaisuja, joita on helppo käyttää. Yhdistämme italialaisen muotoilun ja laadun kaikkeen, mitä teemme.

Vaivaton puhdistus

Pyrolyysipuhdistuksen ansiosta uunia ei tarvitse enää koskaan hangata puhtaaksi. Pyrolyysissä uunin lämpötila nousee niin korkeaksi, että kaikki lika uunissa palaa tuhkaksi, joka voidaan helposti pyyhkiä pois uunin jäähdyttyä.Tee uunin puhdistuksesta helppoa pyrolyysiuuneillamme.

Induktiotasot

Induktiotaso on nopea, turvallinen ja energiatehokas. Säädä lämpötilaa kosketuspainikkeilla ja huomaa kuinka nopeasti Zanussi-induktiotaso reagoi. Kun poistat keittoastian tasolta, se ei ole koskaan niin kuuma, että polttaisit itseäsi. Induktiotasojamme on saatavilla eri kokoisina ja erilaisilla keittoalueiden sijoitteluilla, joista voita valita omaan keittiöösi ja mieltymyksiisi sopivimman.

No Frost ei vaadi sulattamista

No Frost -pakastinta ei tarvitse sulattaa. Markkinoiden paras huurtumaton teknologia takaa erinomaisen suorituskyvyn täysin vaivattomasti sinulle.

TwinTech

Oikea määrä kosteutta säilyttää maun, koostumuksen ja tuoreuden pidempään. TwinTechin erilliset jäähdytysjärjestelmät pakastimelle ja jääkaapille pitävät kuivan ilman pakastimessa estäen jään muodostumisen ja kosteamman ilman jääkaapissa, jossa korkeampi kosteus takaa pidempään kestävän tuoreuden.