Etusarjojen värit
Vetimien värit

TINTA -- anna persoonasi näkyä.

Tinta on sisimmältään klassista minimalistista tanskalaista muotoilua. Anna todellisten väriesi loistaa tämän monipuolisen mallin avulla. Voit antaa klassisen valkoisen keittiön tehdä vaikutus sellaisenaan tai korostaa linjoja ripauksella leikkisää väriä. Valittavana on kymmenen eri väriä, joista löydät persoonallisuuteesi ja elämäntyyliisi sopivan värin.

TINTA

Valinta on sinun -- lisää persoonallisuutta.

Valittavanasi on 10 eri väriä, joilla vetimien välit tulevat esiin – kirjaimellisesti. Valitse väri kuparista tai messingistä vihreään tai vaaleaan tammeen linjojen korostamiseksi, tai sovita kalvot yhteen etusarjojen kanssa ja luo täysin puhdas ja virtaviivainen ilme. Personointivaihtoehtoja on loputtomasti, ja ainutlaatuinen ulkoasu on taattu.

Kierrätysmateriaalit -- aidosti vastuullista.

Tintan etusarjoja on saatavana suosittuna klassisena valkoisena versiona. Variantti on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Itse asiassa jokaista 60 cm:n etusarjaa kohden käytetään 40 muovista vesipulloa, jotta saadaan helposti puhdistettava pinta, joka hylkii sormenjälkiä. Tämä on keittiöinvestointi, joka kestää vuosia.

Ajattele isosti -- hanki kaikki tarvitsemasi tila.

Ymmärrämme, että jotkut meistä tarvitsevat suurempia keittiöitä. Enemmän tilaa viihdyttämiseen, suuremmille perheille - tai yksinkertaisesti enemmän työtasotilaa kulinaarisia seikkailuja varten! Siksi Tintan XXL-kaappeja on erittäin helppo hankkia. Ne tarjoavat 40 % enemmän säilytystilaa ja 20 % syvemmän työtason, joten sinulla on runsaasti tilaa kaikille keittiötarpeillesi.

SeurusteluKeittiö® — tee siitä omasi.

SeurusteluKeittiön® taika ei piile tietyissä mitoissa tai asetteluissa, vaan elämässä ja hetkissä, jotka sinä tuot siihen. Se on sydämellinen nauru, joka kaikuu seiniltä perheillallisen aikana, myöhäisillan välipalan lohduttava hiljaisuus, uunissa nousevan kakun yhteinen odotus ja salaiset kuiskaukset, joita vaihdetaan öisen teekupin ääressä. Olipa kyseessä keittiö kahdelle tai vilkas perhekeskus, jokainen keittiö voi olla SeurusteluKeittiö®.

Tarinasi, jaetut kokemuksesi ja rakkaat muistosi herättävät sen eloon. Joten kutsu ilo, keskustelu ja yhteys kotiisi - ja katso kuinka keittiösi muuttuu kotisi sydämeksi, todelliseksi SeurusteluKeittiöksi®.

Lue lisää SeurusteluKeittiöstä®

TINTA white

7 155 €

TINTA -- anna persoonasi näkyä.

TINTA white

7 155 €

Tutustu muihin keittiömalleihin,

Kaikki keittiömallit

Varaa tapaaminen.

Tiedämme, että uusi keittiösi, kylpyhuoneesi tai vaatekaappisi on iso projekti. Haluamme olla varmoja, että meillä on aikaa oppia kaikki projektistasi ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Siksi kannustamme ihmisiä varaamaan tapaamisen kanssamme varmistaaksemme, että meillä on reilusti aikaa. Tapaamiset ovat ilmaisia ja ei-sitovia ja loistava idea riippumatta siitä, missä vaiheessa projektia olet.