Helpottaa elämää. Vuodesta 1916 alkaen

Zanussi

Meidän intohimo on toimittaa käytännöllisiä ja tehokkaita ratkaisuja, joita on helppo käyttää. Yhdistämme italialaisen muotoilun ja laadun kaikkeen, mitä teemme.

Vaivaton puhdistus.

Pyrolyysipuhdistuksen ansiosta uunia ei tarvitse enää koskaan hangata puhtaaksi. Pyrolyysissä uunin lämpötila nousee niin korkeaksi, että kaikki lika uunissa palaa tuhkaksi, joka voidaan helposti pyyhkiä pois uunin jäähdyttyä.Tee uunin puhdistuksesta helppoa pyrolyysiuuneillamme.

Induktiotasot.

Induktiotaso on nopea, turvallinen ja energiatehokas. Säädä lämpötilaa kosketuspainikkeilla ja huomaa kuinka nopeasti Zanussi-induktiotaso reagoi. Kun poistat keittoastian tasolta, se ei ole koskaan niin kuuma, että polttaisit itseäsi. Induktiotasojamme on saatavilla eri kokoisina ja erilaisilla keittoalueiden sijoitteluilla, joista voita valita omaan keittiöösi ja mieltymyksiisi sopivimman.

No Frost ei vaadi sulattamista.

No Frost -pakastinta ei tarvitse sulattaa. Markkinoiden paras huurtumaton teknologia takaa erinomaisen suorituskyvyn täysin vaivattomasti sinulle.

TwinTech.

Oikea määrä kosteutta säilyttää maun, koostumuksen ja tuoreuden pidempään. TwinTechin erilliset jäähdytysjärjestelmät pakastimelle ja jääkaapille pitävät kuivan ilman pakastimessa estäen jään muodostumisen ja kosteamman ilman jääkaapissa, jossa korkeampi kosteus takaa pidempään kestävän tuoreuden.