Joustavuus korkealla tasolla

Witt jääkaapit

Wittin tyylikkäät ja elegantit viinikaapit saatavana useina eri korkeuksina ja leveysasteina, joten ne soveltuvat kotisi tarpeisiin. Useilla lämpötila-alueilla, UV-lasilla, tärinänvaimennetulla kompressoreilla ja lämpötila-alarmilla viinit saavat täydelliset säilytysolosuhteet ja tarpeeksi rauhaa kypsyäkseen ja kehittyäkseen viinin herkullisen maun ja aromin vuoksi. Witt viinikaapin ratkaisu on sinulle, joka nautit hienoista pulloista - ja mahdollisesti vaikuttaaksesi vieraisiin.

Useampia lämpötila-alueita

Lämpötilavyöhykkeet, joita voidaan säätää erikseen +5 ja +20C kosketusnäytöllä, varmistavat erilaisten viinien optimaalisen säilytyksen. Voit myös säilyttää juotavan viinin yhdessä vyöhykkeessä ja pitkäaikaissäilytettävän viinin toisessa vyöhykkeessä.

Suunnittelu

Herkullinen pohjoismainen linjakas suunnittelu mustalla lasilla, mustalla kahvalla ja teräsovelluksella. Sopii kaikkialle.

Joustavuus

Useampia malleja voidaan käyttää sekä sisäänrakennettuna että itsenäisenä kaapina. Yksinkertainen jalustapaneeli poistetaan helposti, jotta keittiösi jalusta voi olla jatkuva. Valitse kahden koon välillä 50 ja 151 bordeaux-pulloa.

Lämpötilahälytys

Hälytysääni soi, jos olosuhteet äkillisesti muuttuvat, esimerkiksi lämpötilan nousu. Tietääksesi, että kaikki on kunnossa.

Värinävaimennettu

Viiniä ei koskaan saa altistaa tärinälle esimerkiksi jääkaapista, pesukoneesta tai kuivaimesta. Värinänvaimennin varmistaa, että viini säilyy tasaisesti ilman tärinää.