Siemens

Kaikki studioLine-kodinkoneet vakuuttavat pelkistetyllä ja selkeällä ulkoasullaan, joka herättää huomiota. Tummennettu lista, tyylikäs pyörivä valitsin sekä deepBlack-lasiluukku korostavat ainutlaatuisuutta. Näin syntyy yhdessä keittiökalusteidesi kanssa kokonaisuus, jossa yhdistyvät tyylikkyys ja ainutlaatuisuus omassa keittiössäsi.

Haasta studioLine 150 päivän ajan.

Haluamme vastata odotuksiasi. Siksi olemme lanseeranneet ainutlaatuisen tyytyväisen asiakkaan tarjouksen, jonka ansiosta voit panna uudet studioLine-tuotteet koetukselle. Sinulla on 150 päivän palautusoikeus. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä Siemenstuotteesi My Siemens Home -sivustolla.

Työtasoon asennettava liesituuletin.

GlassdraftAir on keittoalueesi todellinen katseenvangitsija – ja ihanien hetkien lähtökohta. Siemensin uudessa glassdraftAir-liesituulettimessa yhdistyvät poikkeuksellinen muotoilu, korkealaatuiset materiaalit ja erinomainen imuteho, joten se on täydellinen valinta avokeittiöön.

Älykkäitä keittotasoja, joiden avulla tunnet täydellisyyden.

Induktiokeittotaso on nykyaikaisen keittiön sydän. Siemens freeInduction on täysin rajaton induktiokeittotaso, jossa on yksi suuri keittoalue. Keittotaso tunnistaa kattilan sijainnin ja koon sekä jopa muistaa sen tehovalinnan, jos siirrät kattilaa. Kuulostaako taianomaiselta? Odotahan, kun pääset käyttämään sitä. Silloin sinä teet taikoja.

Liesituulettimet.

Miltä keittiösi näyttäisi, jos sinun ei tarvitsisi asentaa liesituuletinta? Kvikillä on vahva tietämys parhaista kodinkoneista ja niiden vuorovaikutuksesta keittiön kanssa, ja meillä on paljon kokemusta keittiöratkaisuista, joissa design ja toiminnallisuus yhdistyvät. Siemens inductionAir Plus -induktioliesi, jossa on sisäänrakennettu liesituuletin, oli joulukuussa 2020 Rad & Rönin "Best in test" -testivoittaja.

Uunit.

Siemens kompaktisarja on mullistanut nykyaikaisen keittiösuunnittelun.
Uusissa kompakteissa iQ700-uuneissa on runsaasti älykkäitä toimintoja. Kompakti uuni antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia pienemmässä tilassa.

Tilava uuni kompaktissa muodossa: uunipeltejä voi käyttää sekä normaalikokoisessa että kompaktissa uunissa.

RoastingSensor Plus -- innovatiivinen paistolämpömittari.

RoastingSensor Plus on paistolämpömittari, jossa on kolme mittauspistettä. Siksi saat täydellistä ruokaa, leipää tai kakkua. Lämpömittaria voi käyttää uunissa, mikroaaltouunissa ja höyryuunissa.

VarioSpeed -- puolet nopeampaa.

Kun käytät uutta innovatiivista varioSpeed-toimintoa, joka yhdistää mikroaaltotoiminnon perinteiseen uunitoimintoon, ruoan valmistumisaika lyhenee jopa puoleen – ja lopputulos on erinomainen.

ActiveClean -- uuni, joka puhdistaa itsensä.

ActiveClean-pyrolyysiohjelma tekee uunista hohtavan puhtaan. Lika poltetaan tuhkaksi korkeassa lämpötilassa. Riittää, että tuhka pyyhitään pois ohjelman päätyttyä. Kemikaaleja ei tarvita.

Jääkaappi -- nauti tuoreesta ruoasta pidempään.

Hyvän ruoan edellytyksenä ovat tuoreet raaka-aineet. Siemens-jääkaapit on varustettu erilaisilla freshness-järjestelmillä, jotka säilyttävät ruoan tuoreena helposti ja joustavasti. Voit nauttia ruoastasi riippumatta siitä, milloin sinulla on aikaa valmistaa se.

HyperFresh Premium -- säilyttää elintarvikkeet tuoreina jopa kolme kertaa pitempään

HyperFresh.

Ruoka säilyy kolme kertaa pidempään jääkaapissa, jonka lämpötila pysyy jatkuvasti lämpötilassa 0,5 °C. Nolla-asteinen vyöhyke on jaettu kolmeen erilliseen laatikkoon. Pienempi laatikko pähkinöille, juustoille ja munille. Isompi kalalle ja lihalle. Kosteussäädettävä laatikko hedelmille ja vihanneksille.

Astianpesukoneet.

VarioSpeed pesee ja kuivaa astiat puolet nopeammin. Miksi odottaa hohtavan puhtaita astioita pidempään? Siemens varioSpeed Plus -toiminto lyhentää pesuaikaa jopa 66 %. Astioista tulee totta kai hohtavan puhtaita.

Huippuarvosana kuivaamiselle

Zeolith®.

Zeolith®-kuivaus sitoo kosteuden ja muuntaa sen lämpöenergiaksi. Kuivaaminen sujuu nopeammin ja tehokkaammin. Samalla energiaa kuluu vähemmän. Lisäksi Zeolith® kuivaa muoviastiat tehokkaammin.