Ideoita, jotka luovat historiaa

NEFF

Jo alusta alkaen NEFF-varustelluissa keittiöissä ruoanvalmistus on ollut keskiössä. Salaisuutemme lienee se, että vietämme paljon aikaa keittiössä. Täällä keksimme ja kehitämme uusia ratkaisuja vankalla saksalaisella laadulla sinulle, joka tahdot viedä ruoanvalmistuksesi seuraavalle tasolle.

5 vuoden takuun.

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi, kun valitset NEFF-kodinkoneet uuteen keittiöösi. Siksi tarjoamme NEFF-kodinkoneillesi 5 vuoden takuun. Jotta voit hyödyntää takuun, kodinkoneet on ostettava aikaisintaan 1. huhtikuuta 2021. Tutustu takuuehtoihin osoitteessa:

Lue lisää

Lue lisää
Pääse lähemmäs ruoanvalmistusta. Maailman ainoa uuninluukku, joka katoaa avatessasi sen

Slide&Hide®.

Älä anna minkään tulla itsesi ja onnistuneen päivällisen välille. Uuninluukku liukuu kokonaan uunin alle tuoden lisää tilaa keittiöön. Slide&Hide löytyy kaikista täysikokoisista NEFF-uuneista, ja on yhdistettävissä pyrolyysipuhdistukseen sekä höyrytoimintoihin.

Täysi hallinta yhdellä ainoalla valitsimella.

Magneettisen TwistPad® Fire -ohjauksen avulla ohjaat kaikkia keittoalueita helposti. Luotettava apu arjessa, mutta myös takuulla huomiota herättävä yksityiskohta vieraidesi keskuudessa.

Lisää vapautta keittiön suunnitteluun.

NEFF-keittotaso integroidulla liesituulettimella sopii täydellisesti keittiösaarekkeeseen. Automaattinen liesituuletin on helppo puhdistaa ja rasvasuodatin voidaan pestä astianpesukoneessa.

Tuoreutta -- jopa 3 kertaa pidempään.

FreshSafe®-laatikot tarjoavat optimaalisen lämpötilan sekä ilmankosteuden elintarvikkeillesi, auttaen niitä säilymään tuoreena pidempään.

Pehmeästi sulkeutuvat saranat.

Kädet täynnä raaka-aineita? Ei hätää, ovi sulkeutuu automaattisesti sen ollessa 20° kulmassa. Sisäänrakennetuilla hidastimilla varustetut saranat sulkevat oven hellävaraisesti ja pehmeästi. SoftClose-toiminto löytyy kaikista kalusteisiin sijoitettavista Neff-kylmälaitteista.

Uunit.

Ota höyry avuksesi

Valmistitpa sitten vihanneksia tai leipää, auttaa höyry saavuttamaan paremman lopputuloksen. Rapeaa pinnalta, mehukasta sisältä.

Verraton näkymä

Näe selvästi kaikille tasoille samanaikaisesti - LED-valaistus ylettyy pimeimpiinkin kulmiin.

Saumatonta muotoilua

Joka sivulla olevan teräslistan ansiosta kompaktiuunit ja täysikokoiset uunit ovat yhdistettävissä yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Tehokkaat liesituulettimet.

Poistaa tehokkaasti ruoankäryt ja höyryn kaikilta keittoalueilta

Lasin taakse luodaan ilmaseinä, joka vahvistaa ilmavirtaa ja liesituuletin pystyy tehokkaasti sieppaamaan ruoankäryt ja höyryn mistä tahansa keittotason alueelta.

CleanAir-Suodatin

Silloin tällöin hyvä kärynpoisto on erittäin tärkeää. CleanAir - voimakkain aktiivihiilisuodattimemme - saavuttaa jopa 95% kärynpoistolukemat.

Chef 70°C

Astianpesukoneet.

Mikäli valmistat ruokaa kuin ammattilainen, tarvitset astianpesukoneen, joka hallitsee kovat otteet. Chef 70°-ohjelma poistaa suuren osan itsepintaisista tahroista kaikenlaisista keittoastioista, tehden niistä hohtavan puhtaita sekä kuivia.

Espressoautomaatit -- eivät pelkkä ilo silmälle.

Maukkaan aterian päättää hyvä kahvi. OneTouch-toiminnon avulla voit helposti valita haluamasi. Mikäli et tahdo tyytyä yhteen, valintasi on DoubleCup - kaksi kuppia, kaksi erilaista kahvijuomaa, yhdellä painalluksella.