Arjen sankari – jokaista yksityiskohtaa myöten

Bosch

Bosch – jokaista yksityiskohtaa myöten: kodinkoneemme edustavat laatua, tekniikkaa ja luotettavuutta. Jo sukupolvien ajan Bosch-kodinkoneet ovat tuoneet helpotusta arkeen. Ne tekevät osan työstä puolestasi. Ne varmistavat, että selviät kotitöistä nopeammin. Ne antavat meille enemmän aikaa muuhun ja parantavat elämänlaatuamme.

100 päivän palautusoikeus.

100 päivän aikana ehdit testata ja tutustua kodinkoneeseen perusteellisesti. Rekisteröi uusi Bosch-kodinkoneesi kahden viikon sisällä toimituspäivästä ja saat 100 päivää aikaa varmistua, että olet täysin tyytyväinen.

Laatua, johon voit luottaa.

Bosch valmistaa kestäviä ja erittäin suorituskykyisiä kodinkoneita, jotka täyttävät aina tehtävänsä. Tulos on aina laadukas, helpottaa hieman arkea ja tekee elämästä mukavampaa. Teemme hankalasta entistä helpompaa. Nopeutamme aikaa vieviä tehtäviä. Teemme raskaasta entistä keveämmän. Kuluttaja voi luottaa siihen, että Bosch täyttää tai jopa ylittää odotukset! Bosch – laatua, johon voit luottaa.

Kodinkoneemme kestävät testauksen.

Kun puolueettomat instituutit testaavat kodinkoneitamme, tuotteemme laatu nousee todella esille.

Yksinkertainen asennus, tinkimätön laatu

Kalusteisiin sijoitettavat bosch-kodinkoneet.

Bosch-erillisuuneja on kahdenlaisia: toiset asennetaan aina keittotason alle, ja niistä ohjataan myös keittotasoa. Uunit, joissa ei ole keittotason ohjausta, voidaan asentaa sekä pöytä- että korkeaan kaappiin. Jos valitset jälkimmäisen tyypin, uunin sijoittaminen on joustavampaa. Jos tilaa on vähän, voit valita 45 cm korkean mallin. Valitsitpa minkä mallin hyvänsä, saat aina täydellisen paistotuloksen.

Nautinto syntyy hetkessä

Bosch-mikroaaltouuni.

Bosch-mikroaaltouunit ovat erinomaisia, kun haluat säästää aikaa ja energiaa valmistaessasi ruokaa tai leipoessasi. Pienten annosten lämmittäminen käy mikroaaltouunissa nopeammin ja taloudellisemmin. Ruoan sulattaminen onnistuu mikroaaltouunissa muutamassa minuutissa, kun se muuten veisi useita tunteja.

Runsaasti tilaa elintarvikkeillesi

Yksi parhaista ideoistamme.

Bosch-jääkaappien ja -pakastimien sisätilat on suunniteltu niin, että näet sisällön hyvin ja elintarvikkeet on helppo laittaa kylmään sekä ottaa esille. Jos sinne täytyy saada sopimaan korkea kattila tai suuri joulukinkku, on hyllytasoja helppo säätää tarpeen mukaan. Jaetun lasihyllyn voi tarvittaessa poistaa osittain tai kokonaan. Hyllyt ovat ulosvedettäviä, joten tavaroiden laittaminen kylmään sujuu helposti.

Kauan eläköön ravinto.

VitaFresh säilyttää hedelmien sekä vihannesten sisältämät vitamiinit ja kivennäisaineet jopa kolme kertaa pidempään verrattuna jääkaapin tavallisessa vihanneslaatikossa säilytettyihin elintarvikkeisiin. Se on hyvä uutinen kaikille, jotka nauttivat mieluummin kotona vietetystä ajasta kuin matkoista ruokakauppaan ja takaisin.

Haetko viimeisintä tekniikkaa, joka säilyttää elintarvikkeet tuoreina? Olet tullut oikeaan paikkaan.

Olemme kehittäneet energiatehokkaan tekniikan, käyttöä helpottavat sisätilat sekä innovatiivisia säilytysjärjestelmiä, jotta elintarvikkeesi säilyisivät tuoreina. Sinä voit keskittyä herkuttelemaan.
Toimivaa ja ajatonta muotoilua, helppo asentaa

Bosch-keittotasot.

Erillinen keittotaso voidaan asentaa uunista riippumatta. Keittotason voi asentaa esim. saarekkeeseen tai tavallisen keittiön työtasoon. Keittotasoissa valittavanasi on perinteisten tasojen ohella myös 30 - 40 cm leveitä Domino-tasoja esim. wok-kaasukeittotaso, jos haluat valmistaa usein aasialaista ruokaa.

Raikas tuulahdus keittiössäsi.

Olemme kehittäneet monia erityisen tehokkaita liesituulettimia, jotka pitävät keittiösi raikkaana ja käryttömänä. Sitä paitsi olemme eristäneet ne niin hyvin, että tuskin kuulet, että tuuletin on käynnissä.

Sopii täydellisesti työtason alle.

Kalusteisiin sijoitettava astianpesukone sopii sekä työtason että tiskipöydän alle. Voit asentaa astianpesukoneen myös korkeaan kaappiin sopivalle työskentelykorkeudelle.