Challenge the expected

AEG

Pyrimme määrittelemään uudelleen, mitä odotat kodinkoneiltasi, ja juuri siksi haluamme haastaa päivittäisen elämän rajat. Perustamisestamme lähtien, Berliinissä vuonna 1883, emme ole tyytyneet tarpeeksi hyvään - emmekä usko, että sinunkaan pitäisi. Siksi emme koskaan tee kompromisseja kotisi innovaatioiden suhteen. Joten voit elää huolettomammin omilla ehdoillasi, pitäen huolta suuremmista linjoista. AEG auttaa sinua saavuttamaan täydellisiä lopputuloksia keittiössäsi.

Uunit.

Tutustu monitoimiuunin uskomattomiin paisto- ja grillausmahdollisuuksiin. Huolimatta siitä, etsitkö uunia arkiruoanlaittoon vai haluatko testata rajojasi keittiössä, AEG:n laajasta valikoimasta löydät sinulle ja lempiruokalajeillesi parhaan mahdollisen uunin. Löydä paras uuni sinun kotiisi ja luo uusia makuelämyksiä.

Uunit -- ominaisuudet.

Höyry
Täsmällisten tulosten hallinta höyryruoanlaitossa ei ole koskaan ollut helpompaa. Valitset vain haluamasi kypsennyslämpötilan ja Steamify®-toiminto lisää automaattisesti oikean määrän höyryä. Tärkeät ravintoaineet säilyvät ja täyteläisemmät maut nousevat esiin kaikissa ruoissa.

Avustava ruoanvalmistus
Avustavien ruoanlaitto-ohjelmien ansiosta sinä voit rentoutua ja antaa uunin hoitaa työt. Yksinkertaisesti valitset valmistettavan ruoan, jolloin ohjelma määrittää optimaaliset asetukset, joilla ruoka onnistuu, joka kerta.

Pyrolyyttinen puhdistus
Vaivattomasti puhdistettava uuni. Pyrolyysipuhdistuksen avulla uunissa olevat lika, rasva- ja ruokajäämät muuttuvat korkeassa lämpötilassa tuhkaksi, joka voidaan pyyhkiä pois helposti kostealla liinalla.

Keittotasot.

Tee ruoanlaittosi helpoksi ja nautinnolliseksi monipuolisen keittotasovalikoimamme avulla. Varmista täydellinen makuelämys, oli kyseessä sitten ateria kahdelle tai illallinen kahdeksalle, sillä AEG-keittotasomme on suunniteltu mukautumaan ruuanlaittotapoihisi ja vastaamaan tarpeitasi. Tee monien asioiden samanaikaisesta tekemisestä helppoa ja hallitse makuja uunin ja keittotason yhdistelmällä tai päivitä yksinkertaisesti keittotasosi ja luo ravintolatasoisia aterioita kotonasi.

Keittotasot -- ominaisuudet.

FlexiBridge
Maksimaalinen vapaus, halusitpa sitten valmistaa illallisjuhlia tai perheaterioita. Tämä keittotaso sopii ihanteellisesti kaikkiin keittoastioihin tarjoamalla ensiluokkaiset tulokset tasaisella lämmöllä. Voit hyödyntää käytettävissä olevan tilan parhaiten mukauttamalla keittoalueen ja yhdistämällä jopa neljä keittoaluetta. FlexiBridge tekee monimutkaisten aterioiden valmistamisen helpoksi.

SensePro®
Mestari jokaisessa ruokalajissa SensePro®-paistolämpömittarilla. Langaton ruuanlaittosensori tunnistaa lämpötilat asteen tarkkuudella ja ilmoittaa lämmön vaihteluista keittotasolle. Se voi myös mitata ja ylläpitää tarkkoja veden lämpötiloja, mikä mahdollistaa Sous Vide -kypsennyksen keittotasolla. Täydellisiä tuloksia varten.

Hob2Hood
Kun ruoanlaitto vie kaiken huomiosi, Hands-free-liesituulettimemme toimivat intuitiivisesti pitäen keittiösi ilman puhtaana ja raikkaana. Hob2Hood-toiminto reagoi höyryäviin vesikattiloihin ja tiriseviin pannuihin käynnistäen liesituulettimen ja automaattisesti säätäen tehotason sopivaksi kunkin aterian valmistukseen. Tehokas moottori poistaa höyryt heti kun ne ilmestyvät.

Liesituulettimet.

Nauti puhtaasta, raikkaasta ilmasta keittiöstäsi. Tehokkaiden liesituulettimiemme ansiosta voit aina nauttia puhtaasta ja raikkaasta ilmasta kokkaillessasi. Suodattimet varmistavat, että rasva ei jää kiinni laitteeseen, jolloin se on helpompi puhdistaa. Pahat hajut poistuvat myös vaivattomasti. Yksityiskohdat, jotka vaikuttavat päivittäin.

Liesituulettimet -- ominaisuudet.

Hob2Hood
Keitä, paista ja ruskista ilman, että sinun tarvitsee hipaistakaan Hob2Hood-liesituuletintasi - tuuletin aktivoituu ja säätää voimakkuuttaan automaattisesti keittiössä tapahtuvan ruoanlaiton mukaisesti.

Breeze
Breeze-tekniikan ansiosta imuteho laskee huomaamattoman hiljaiseksi, kun olet valmis.

Silence Tech
Luo täydellinen ilmapiiri ruoanlaittohetkeesi SilenceTech-teknologian ansiosta. Se on hiljaisempi tapa kokata.

Astianpesukoneet.

Älykkäillä ominaisuuksilla varustetut energiatehokkaat AEG:n astianpesukoneet tekevät astioista puhtaampia ja arjesta helpomman.

Astianpesukoneet -- ominaisuudet.

QuickSelect jo WiFi
QuickSelect ja WiFi välittävät huoltoilmoitukset ja vaiheittaiset ohjeet suoraan älypuhelimeesi My AEG Kitchen -sovelluksen kautta, joten voit suorittaa Machine Care -ohjelman, joka auttaa pitämään astianpesukoneesi parhaassa iskussa.

ComfortLift®
ComfortLift®-astianpesukone sisältää markkinoiden ensimmäisenä tasaisesti toimivan nostomekanismin, joka nostaa alakorin. Sen ansiosta koneen tyhjentäminen ja täyttäminen on helpompaa kumartumatta. ComfortRails-kiskot liu'uttavat korin sen jälkeen takaisin paikoilleen lautasia heiluttamatta.

MaxiFlex
MaxiFlex-aterinkori on suunniteltu kaikenkokoisia ja -muotoisia ruokailu- ja keittiövälineitä varten. Siirreltävät tilanjakajat ja kasvatettu syvyys mahdollistavat tilan räätälöinnin tarpeen mukaan. Lähes kaikkien välineiden täydellinen sijoitus ja puhdistus yhdellä kertaa.

Kylmäsäilytys.

Kylmälaitevalikoimastamme voit valita elämäntyyliisi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan laitteen. Olipa kyseessä sitten pieni jääkaappi tai suurempi yhdistelmäkaappi, vaihtoehtoja on runsaasti.

Kylmäsäilytys -- ominaisuudet.

CustomFlex®
Tee jääkaapistasi juuri niin joustava kuin haluat. Kaikki ruokatarvikkeet saavat oman paikkansa CustomFlex®-jääkaapissasi. Voit räätälöidä ainutlaatuisen säilytysjärjestelmän haluamallasi tavalla: laatikot ja lokerot on helppo järjestää uudelleen optimaalisen säilytystilan saavuttamiseksi, jotta saat aina tilaa kaikelle mitä tarvitset.

TwinTech®
Valitse jääkaappipakastin, joka varmistaa, että elintarvikkeesi säilyttävät pitempään makunsa ja tuoreutensa – TwinTech®-jäähdytysjärjestelmän avulla jääkaappipakastimen osastot toimivat erikseen optimaalisen lämpötilan ja kosteustason ylläpitämiseksi, jotta elintarvikkeet säilyisivät tuoreina tai pakastettuina pidempään.

Cooling 360°
Cooling 360° -jääkaapissa on edistyksellinen ilmankierto. Erityinen järjestelmä varmistaa tehokkaan ilmankierron jokaiseen nurkkaan. Innovatiivinen takaosa korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä jäähtyy nopeammin oven avaamisen jälkeen ja palauttaa näin jääkaapin lämpötilat nopeasti ennalleen. Suojaa tehokkaasti elintarvikkeiden alkuperäisen koostumuksen.

Compact-mallisto.

Monipuolisia toimintoja ja erinomaista suorituskykyä tarjoavan Compact-mallistomme avulla voit suunnitella keittiösi joustavammin luomalla laitteista modulaarisia yhdistelmiä.

Compact-mallisto -- ominaisuudet.

CombiQuick®-uuni
Yhdistä grillin voima ja mikroaaltouunin tehokkuus pikakypsennyksellä. Sulata mozzarellaa paahtoleivän päälle tai koveta paahtovanukkaan sokeripinta, kaikki mikroaaltouunissa. Monipuolista ruoanlaittoa mestarillisesti.

Espresso
Oma barista kotonasi. AEG:n kalusteeseen asennetulla kahvinkeittimellä voit valmistaa korkealuokkaista kahvia tai muita kuumia juomia kotona, halusitpa sitten vahvan espresson tai vaahtoavan cappuccinon. Valitse vain kahvityyppi ja kahvinkeitin tekee loput barista-tason täydellisyydellä.

Integroitu mikroaaltouuni
Tämä mikroaaltouuni on ehdoton lisä perinteiselle uunille laajentaen ruoanvalmistuksen mahdollisuuksia ja tarjoten ylimääräistä uunitilaa. Voit lämmittää nesteitä käyttämättä arvokasta keittotasoa, nopeuttaa ruoanvalmistusta tai sulattaa lihaa ja kalaa sekä pakasteita.

Mattamusta.

Mallisto, jossa käytännöllisyys yhdistyy hienostuneeseen muotoiluun. Matt Black -tuoteperheeseen kuuluvien laitteiden avulla luot yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden, joka kulkee käsi kädessä uusimpien keittiön laitteiden teknisten innovaatioiden kanssa.

Älykäs yhdistetty koti

Yhdistettävät laitteet helpottavat kotiaskareitasi ja tekevät niistä mukavampia. Lopputuloksena saat puhtaamman kodin, raikkaampia vaatteita ja herkullisempia aterioita – vähemmällä vaivalla. Tutustu yhdistettäviin laitteisiimme – vaivattomasti älykkäämpää kotia varten.

Lue lisää