Vaatekaapit mallisto

 • Fiksua suunnittelua uusiin vaatekaappeihin

  Kvikillä ratkaisemme kaikki haasteet kahdella vaatekaappijärjestelmällä: Vaatekaapit – varustettuina joko tavallisilla ovilla tai taiteovilla. Liukuovikaapistot – jotka toimivat myös vaatehuoneina.Valikoimissamme on sekä Basic, Comfort että De Luxe -malleja, joita kannattaa käydä vilkaisemassa.

  Lue kuvasto

 • De Luxe –liukuovet

  Liukuoviratkaisu yksilöllisellä, tarpeisiisi sovitetulla sisustuksella. Kuvassa on Dark Wood De Luxe –liukuovet alumiiniprofiilein.

  810 €
 • Mano

  Valitse Mano vaatekaappiin upeana vetimettömänä mallina.Katso myös Mano keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

  2 152 €
 • Basic-liukuovet

  Liukuovet ovat täydellinen ratkaisu eteiseen, kun halutaan piilottaa arjen välttämättömyydet. Hyllyillä saat tilaa kaikille kengille. Basic-ovia (Milk) täydentää upeasti maalattu teräskehys, joka korostaa liukuovien yksinkertaista ilmettä.     Tutustu lisäksi erilaisiin sisustusvaihtoehtoihin, joista löydät tarpeisiisi sopivat ratkaisun.

  850 €

 • Liukuovien musta ja valkoinen lasi antavat tyylikkään ilmeen vaatekaapillesi. Huomaa myös sisustus lankakoreilla, jotka voidaan vetää kokonaan ulos parempaa yleiskuvaa varten.

  1 308 €
 • Smart

  Tyylikäs, mustilla tammiovilla ja alumiiniprofiileilla varustettu musta vaatekaappi. Liukuovien peilit luovat suuremman tilavaikutelman.  

  793 €
 • Veda Vaatekaappi

  Veda on optimaalinen säilytysratkaisu. Sisusta esim. käytännöllisellä penkillä ja laatikoilla kengille ja saappaille. Yhdistä upea mattavalkoinen look harjattuihin teräsvetimiin – selkeä merkki tyylikkäästä järjestyksestä ja säilytyksestä. Katso myös Veda-ovet keittiöön ja luo yhdenmukainen tyyli koko taloon.  

  1 523 €

 • Veda Vaatekaappi

  Hyödynnä huonekorkeus 224 cm korkeakaapeilla. Näin saat tilaa talvivaatteiden säilytykseen. Harjatut vetimet antavat makuuhuoneelle tyylikkään loppusilauksen. Katso myös Veda vaatekaappiratkaisu eteiseen.  

  1 025 €
 • Milk-vaatekaappi

  Täydellinen säilytysratkaisu toimistoon tai lastenhuoneeseen. Mustat vetimet luovat yhteyden huoneen muuhun sisustukseen. Katso myös Milk-ovet liukuoviratkaisuna.

  656 €
 • Vaatekaappisisustus - Musta tammi

  Mustalla 19 mm tammikalustesarjalla annat säilytysratkaisullesi ylellisen ilmeen. Täysin ulosvedettävät lasilaatikot sopivat täydellisesti pikkuesineiden säilytykseen.

  700 €

 • Kvik Ordine

  Kvik Ordine on joustava sisustusjärjestelmä, jossa on helppo lisätä erilaisia sisustusosia käännettäviin kehyksiin. Kehykset ovat täysin ulosvedettäviä ja tarjoavat selkeän näkymän sisältöön. Huomaa mm. seuraavat yksityiskohdat:- Ulosvedettävät kenkähyllyt, jotta kenkäsi eivät ole yhdessä läjässä vaatekaapin pohjalla.- Kaappiin sopivat puulaatikot.- Ulosvedettävä lankakori, jossa tavarat eivät unohdu takareunaan.

  916 €
 • Basic-sisustus

  Basic on yksinkertainen ja selkeä sisustus, jossa on selkeää tilaa paljolle. Siinä on koreja ryppyisille ja tankoja silitetyille vaatteille. Tilaa löytyy myös pyörien valaisimille ja märille saappaille – eteinen pysyy siistinä. Tilavat hyllyt tarjoavat enemmän tilaa ja mahdollisuuksia. 2 tangoa samassa kaapissa tarjoavat lisätilaa paidoille ja takeille. Kaapin alaosassa olevat lankalaatikot selkeyttävät yleisnäkymää.  

  551 €
 • Walk-in-closet

  Kaikki on suhteellista. Joskus huone tuntuu suurenevan vaatekaapin asennuksen myötä. Pieni huone suurenee, kun sen seiniä on käytetty tehokkaasti. Parasta kalustelaatua edustava vaatehuone on suurija valoisa. Oma henkilökohtainen huone, jossa kaikki tavarasi ovat selkeästi näkyvillä ja ulottuvilla.

  1 563 €