Vaatekaapit mallisto

 • Joskus jonkin pitää olla täysin näkymätön ennen kuin kiinnität siihen huomiota. Tyylikäs, mustilla tammiovilla ja profiileilla varustettu musta vaatekaappi. Profiileja on saatavana mustana, valkoisena ja alumiininvärisenä.

  Fiksua suunnittelua uusiin vaatekaappeihin

  Kvikillä ratkaisemme kaikki haasteet kahdella vaatekaappijärjestelmällä: Vaatekaapit – varustettuina joko tavallisilla ovilla tai taiteovilla. Liukuovikaapistot – jotka toimivat myös vaatehuoneina.Valikoimissamme on sekä Basic, Comfort että De Luxe -malleja, joita kannattaa käydä vilkaisemassa.

  Lue kuvasto
 • Lyömme kaikki hinnat


 • Mano

  Valitse Mano vaatekaappiin upeana vetimettömänä mallina.Katso myös Mano keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

  2 079 €
 • Käytä tyyliä sisustuksessa ja tee vaatekaapista mukava oleskelupaikka. Yhdistä valkoinen, hillitty look luonnollisiin materiaaleihin ja lisää erilaisia tehosteita.

  Valkoinen sileä - Basic-liukuviin

  Käytä tyyliä sisustuksessa ja tee vaatekaapista mukava oleskelupaikka. Yhdistä valkoinen, hillitty look luonnollisiin materiaaleihin ja lisää erilaisia tehosteita.

  541 €
 • Joskus jonkin pitää olla täysin näkymätön ennen kuin kiinnität siihen huomiota. Tyylikäs, mustilla tammiovilla ja profiileilla varustettu musta vaatekaappi. Profiileja on saatavana mustana, valkoisena ja alumiininvärisenä.

  Mustilla tammiovilla - De Luxe liukuoviin

  Ovet mustaa maalattua lasia, musta alumiiniprofiili. Profiileja on saatavana hopeisena, shampanjanvärisenä, valkoisena sekä ral-väreissä.

  887 €

 • Veda Vaatekaapit

  Luo koko asuntoosi yhtenäinen tyyli valitsemalla saman tyyppiset ovet sekä keittiöön ja kylpyhuoneisiin että vaatekaappeihin. Se viestii hyvästä järjestyksestä ja varmasta mausta. VEDA on saatavana myös keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Yhdistä upea mattavalkoinen look harjattuihin teräsvetimiin. Ja luo taloon yhtenäinen designlinja.

  1 669 €
 • Sisusta omaan tyyliisi. Luo ainutlaatuinen ja yksilöllinen vaatehuone käyttämällä völilistoilla koristeltua valkoista lakattua lasia. Upea ratkaisu, joka antaa tyylikkään kokonaisvaikutelman.

  Himmeä valkolakattu lasi Comfort liukuoviin

  Sisusta omaan tyyliisi. Luo ainutlaatuinen ja yksilöllinen vaatehuone käyttämällä völilistoilla koristeltua valkoista lakattua lasia. Upea ratkaisu, joka antaa tyylikkään kokonaisvaikutelman.

  1 049 €